Wat wij belangrijk vinden

Kernwaarden AT-Automation

Iedereen die bij ons werkt hoort bij de “AT-Automation-familie” en op deze manier gaan we ook met elkaar om. Door elkaar te helpen in een ongedwongen maar toch gedisciplineerde werkomgeving, kunnen wij onze doelstellingen bereiken.

We werken volgens de volgende vier kernwaarden:

 

  • Durf

Je durft risico’s te nemen om een resultaat te bereiken. Iemand met durf pakt lastige situaties aan en laat zich niet leiden door angst. Iemand met durf doet al het mogelijke om meer of betere informatie te vinden, maar dan neemt hij een beslissing. Het kan achteraf de verkeerde keuze blijken, maar dat risico gaat hij niet uit de weg.

 

  • Respect

Wij hebben respect voor eigenheid. Met empathisch vermogen accepteren wij andere opvattingen in een sfeer van vertrouwen, betrouwbaarheid en veiligheid.

 

  • Openheid

We vinden een eerlijke en transparante houding erg belangrijk. Positieve feedback of kritiek zien wij dan ook als opbouwend, waardevolle input. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen.

 

  • Plezier

Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Wij geloven dat als je plezier hebt in wat je doet, dat je oprecht betrokken bent, je doorzettingsvermogen hebt en er verbindingen ontstaan die blijvend zijn. Plezier is een vorm van intrinsieke motivatie, leidt tot verantwoordelijkheid nemen en eigen initiatief. Met plezier creëer je gedreven samenwerkingsverbanden en loyale klanten.

We vinden het belangrijk dat er een werkomgeving is waar onze kernwaarden optimaal tot uiting kunnen komen.