Op 3 oktober 2019 is AT-Automation door TÜV Nederland ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. De certificering is een formele bevestiging dat we bij AT-Automation veel waarde hechten aan de bescherming van (persoons)gegevens en aan kwaliteit van ons werk.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laat AT-Automation zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene verordening persoonsgegevens (ofwel GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat AT-Automation we het managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde hebben.

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met ISO 9001 certificering laat AT-Automation laat zien dat we  alleen genoegen nemen met het beste voor ons bedrijf; erkenning voor de inspanningen van onze medewerkers, betrouwbare processen die leveren wat de klant verwacht en daar continu in blijven verbeteren.

Waarom ISO 27001 en 9001?

  • Het ISO 27001 certificaat helpt AT-Automation informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en incidenten te voorkomen.
  • Met het ISO 27001 certificaat op zak kan AT-Automation ervan uitgaan dat we voldoende hebben gedaan om te voldoen aan wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging.
  • Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement laat AT-Automation zien dat we processen dusdanig beheersen, dat we stelselmatig en met een betrouwbaar proces producten en diensten leveren die aan de eisen van klanten en aan relevante wet- en regelgeving voldoen.
  • Met ISO 9001 legt AT-Automation de basis voor tevreden en loyale klanten doordat we continu aan de verwachtingen voldoen en als doel hebben deze te overstijgen.

Scope van certificering

Onze officiële scope luidt:

  • Het leveren van advies op maat voor industriële automatisering.
  • Het inrichten en implementeren van software voor industriële automatisering.
  • Het reviseren of upgraden van besturingskasten en het daarbij behorende onderhoud van industriële machines.