Jouw Industriële Automatiseringspartner

 

 

Jaren ervaring

Afgeronde projecten

Gemiddelde klantbeoordeling

Blije klanten

Besturingstechniek

Of het nu gaat om een geheel nieuwe besturingskast, het vervangen van een PLC, het maken van nieuwe elektrische tekeningen, het doorvoeren van wijzigingen in een bestaande PLC of het visualiseren van de verzamelde data op een HMI-scherm, wij zorgen dat jouw machine weer als nieuw functioneert met onze oplossingen.

Lees verder »

Ignition SCADA/MES

Werk jij nog veel met Excel of papier en krijg jij hierdoor niet de juiste inzichten? Laat zowel mensen, machines als systemen efficiënt met elkaar samenwerken met Ignition. Maak kennis met het universele en ongelimiteerde platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en Edge. Ignition lost alle grote pijnpunten van traditionele systemen op.

Lees verder »

 

Ignition Training

Door onze jarenlange kennis en ervaring, weten wij als geen ander de ins en outs van Ignition. Neem deel aan de basistraining waarin je kennis maakt met Ignition of ga voor de gevorderde training waarin we dieper in gaan op de basis functies. Daarnaast hebben we ook een expert training waarin je tips & tricks krijgt om zo effectief mogelijk te programmeren.

Lees verder »

Ignition project bij The Compound Company
Besturingstechniek project bij Ebema

De nieuwste artikelen

“De motivatie van deze jonge mensen sprak me erg aan. Zij kwamen met voorbeelden, goede oplossingen en zijn hulpvaardig.”

Jaap de Cloe, FUJIFILM

Alles draait om vertrouwen

Transparant

Wij zijn duidelijk en transparant over onze afspraken en komen deze altijd na.

Resultaat

We dragen het resultaat over aan onze klant. Het is belangrijk dat de klant bij ons terug wíl komen en niet omdat het moet.

Uitdaging

We zien het als onze uitdaging om onze inzet voor 100% te rechtvaardigen. Dát verdient onze klant.

Samen

Alles wat we doen, doen we samen en in overleg met de klant.

Timing

We doen ons uiterste best de afgesproken deadline te halen.

Gratis informatie direct voor jou beschikbaar