Commerciële teamleider in een technische wereld M/V

Functie

Uitdagende rol waarbij je als Teamleider aansturing gaat geven aan de afdeling besturingstechniek! Het is een team van jonge, technische mensen met een stevige dosis ambitie. Als Teamleider heb je de uitdaging om de afdeling (bij) te sturen op een stimulerende en inspirerende manier, zowel commercieel als operationeel. Je zorgt voor nieuwe salestrajecten en bewaakt de bestaande (sales)processen. Daarnaast zorg je voor eventuele verbeteringen die de resultaten ten goede zullen komen.

Door je technische kennis ben je goed in staat mee te denken in de vraagstukken van klanten en je bent commercieel gedreven om eventuele aanvullende diensten en producten onder de aandacht te brengen.

In je rol van Teamleider rapporteer je aan de Operationeel Directeur.

Je bent in deze functie onderdeel van het MT en denkt dus mee over organisatiebeleid en strategie, waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor de invulling hiervan. Jouw initiatieven zijn meer dan welkom je zal uitgedaagd worden om je ideeën te realiseren!

De processen waar jij verantwoordelijk voor bent volg je met een kritische blik. Waar deze te optimaliseren zijn, kom jij met doeltreffende initiatieven en deze voer je na overleg ook door. Je bent een echte ondernemer en op gezette tijden voer je ontwikkelgesprekken met jouw teamleden.

Profiel

  • HBO/WO-diploma technisch, commercieel en/of bedrijfskundig
  • Ten minste 1-3 jaar leidinggevende ervaring, mag ook projectleiding zijn
  • Aantoonbaar commercieel gedreven en aantoonbare affiniteit met techniek in een B2B-omgeving
  • Besluitvaardig, resultaatgericht en analytisch
  • Commercieel, gedreven en ambitieus
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

Het is een veelzijdige en uitdagende positie binnen een groeiende, succesvolle, internationale omgeving. Er is heerst een informele sfeer en er is veel ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Zie jij jezelf deze rol vervullen binnen ons team, dan stuur je CV met motivatie naar pepijn.litjens@at-automation.nl