Deze 20 pijnpunten van scada software zijn vanaf nu verleden tijd

Punt voor punt kan je duidelijk zien waarom Ignition de beste SCADA oplossing in de markt is

Ignition is …

» Krachtig; Laat Ignition jou helpen om alles wat jij maar wil inzichtelijk te maken.

» Simpel; Ignition is cross-platform compatibel en webbased, zodat je het in enkele minuten kan installeren op elk apparaat met een webbrowser.  

» Ongelimiteerd; Ignition wordt verkocht per server, niet per gebruikersaantal. Elke Ignition licentie bevat een onbeperkt aantal clients, tags en connecties. 

» Betaalbaar; Geef niet langer te veel uit aan kostbare installaties, updates en support contracten voor jouw systeem en gebruik jouw budget voor de ontwikkeling, aanpassing en uitbreiding van jouw systeem.

Stijn Roothans

Over Ignition

Ignition is het platform bij uitstek om de productievloer (mens en machines) te integreren in je hele bedrijf. Het is één platform voor SCADA, MES en IIoT.

Ignition is al de motor van duizenden bedrijven, waaronder 54% van de Fortune 500 bedrijven. Opvallend is hoe het toch betaalbaar is voor heel kleine bedrijven maar zo breed gebruikt wordt bij de grote spelers.

Download de factsheet en ontdek waarom Ignition hét ultieme platform is voor industriële automatisering! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Stijn Roothans

Bespaar tijd & Geld met Ignition

Ignition is een krachtige geïntegreerde ontwikkelomgeving met alles wat je nodig hebt om vrijwel elk soort industriële applicatie te creëren – SCADA, IIoT, MES en meer – allemaal op één platform. Met Ignition kun je naadloos al je gegevens verzamelen, met gemak elke soort industriële applicatie ontwerpen en clients direct voor iedereen en overal op het web implementeren.

Klinkt dit als muziek in de oren? Download de factsheet en ontdek welke pijnpunten Ignition nog meer voor jou oplost! 

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?