Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Het Revolutionaire Industriële Platform?

 Ontdek Ignition by Inductive Automation®

Ignition scada

 

Ignition is de ‘New kid on the block’, de rebel, de underdog. Die zich verzet tegen de gevestigde orde, zoals Siemens, General Electric en Schneider Electric.
Door zich te focussen op een nieuwe manier van zaken doen. Hoe kunnen we het best dit revolutionaire product beschrijven.
Om het maar zo beknopt mogelijk samen te vatten:

 

Het Nieuwe SCADA!

 

Want het is meer dan wat nieuwe functies. Het is een totaal nieuwe gebruikerservaring.

Dit komt door de vier pilaren waar Ignition op gebouwd is en welke het het snelstgroeiende SCADA systeem ter wereld hebben gemaakt.

 

 

De Vier Pilaren

Nieuw Technologisch, Licentie, Business & Ethisch Model

 

 

Nieuw Ethisch Model

Hoeveel SCADA bedrijven worden uiteindelijk overgenomen? Wat denk je dan dat er met de eindgebruikers, integrators en medewerkers gebeurt nadat ze dat hebben gedaan?

Wat gebeurt er met de visie en innovatie nadat de oprichter is verdwenen? Waar is de ethiek te vinden als een paar mensen rijk worden ten koste van een hele gebruikersgroep en duizenden supporters?

Het Ignition platform draait daarom om het opnieuw uitvinden van de branche en het leveren van een nieuwe gebruikerservaring.

 

 

 

Nieuw Business Model

De meeste SCADA bedrijven zijn gewoon marketingbedrijven geworden. Is er nog wel echte innovatie in de branche? Wij denken van niet.

Het Nieuwe Business Model van Ignition balanceert ontwikkeling (nieuwe innovatie), kwaliteitsborging, marketing, verkoop, ondersteuning, boekhouding, training en ongeveer 20 andere functies tot een goed functionerende pijplijn die uitsluitend gericht is op het leveren van de nieuwe gebruikerservaring.

 

 

 

Nieuw Technologisch Model

We hebben het niet over nieuwe of meer functies – dat is gewoon bijzaak; waar we het over hebben is een heel nieuw paradigma. ARC Advisory Group zegt dat Ignition de hele SCADA industrie uiteen heeft gerukt.

Ze hebben gelijk. Welke software kan in een minuut een volledig uitgeruste installatie uitvoeren? Welke software kan er nog meer draaien op vrijwel elk besturingssysteem (inclusief elke versie van Windows)?

Welk ander systeem is zo elegant van de grond af opgebouwd met een holistische benadering, in plaats van een kortzichtige, vastgelopen, gehackte en onbeheersbare puinhoop?

Als we alle innovatieve primeurs van Ignition zouden vermelden, zou dat honderd pagina’s kosten, maar dit zijn allemaal verschillende aspecten van hetzelfde – een totaal nieuw en verstandig paradigma.

 

 

 

 

Nieuw Licentie Model

Ignition is het licentiemodel zonder zorgen. Een onbeperkt licentiemodel, verkocht per server, voor één enkele betaalbare prijs, ongeacht het aantal clients of tags dat wordt gebruikt. En we hebben het niet over zwakke webbrowser-clients.

We hebben het over echte clientapplicaties die net zo eenvoudig opstarten als een webpagina (het is pure magie).

De conventionele licentiemodellen die er zijn, zijn verouderd en leveren slechts marginale waarde. Ignition heeft één verkooptactiek – die we je gewoon vertellen – laat mensen over hun ervaringen met conventionele licenties praten. Zo krijg je heel snel in de gaten hoe erg mensen zich storen aan de huidige licentie modellen.

 

 

 

De drie woorden – Het Nieuwe SCADA – definiëren Ignition zeer treffend.
Ignition is niet ontstaan omdat iemand in de ochtend wakker werd en zei:

“Hé, ik heb een geweldig idee, laten we een SCADA bedrijf beginnen!” Nee!

Als zelfs maar één SCADA bedrijf de schijn had van de vier pilaren van Ignition,
zouden we het hebben gebruikt en zou Ignition nooit ter sprake zijn gekomen.

 

 

 

 

Sluit je vandaag nog aan bij de Ignition Revolutie

Krijg snel en vriendelijk antwoord op jouw vragen of nog meer informatie over wat Ignition voor jou kan betekenen en
achterhaal de ideale oplossing voor jouw organisatie.

 

 

 

Een paar bedrijven die rekenen op Ignition:

Ignition SCADA video

 

SCADA Oplossing | MES/OEE Oplossing | HMI Oplossing | IIdD Oplossing | PLC Oplossing | Alarming Oplossing | Reporting Oplossing | Edge Oplossing