Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

    Ignition Edge

Verleng Ignition nu gemakkelijk tot aan de rand van jouw netwerk met Ignition Edge.

Breid jouw netwerk uit, niet jouw budget

Ignition Edge by Inductive Automation is een serie lichte, gelimiteerde, laag-geprijsde Ignition software producten speciaal ontworpen voor het embedden van veld- en OEM-apparaten (Original Equipment Manufacturer) aan de rand van het netwerk.

Met Ignition Edge, is het makkelijker en betaalbaarder dan ooit om Ignition uit te breiden naar de rand van jouw netwerk. (Download nu)

“Door de kracht van Ignition te verlengen naar de randapparaten in het  veld, is het een vernieuwende aanpak van de manier waarop industriële netwerkinfrastructuren worden ontworpen, ingezet en beheerd.”

Arlen Nipper, Mede-uitvinder van MQTT

 

Ignition Edge Kenmerken en Voordelen

Alle Ignition Edge producten delen een aantal krachtige eigenschappen en voordelen welke ze ideaal maken voor de rand van jouw netwerk.

 

Toegang tot data van PLC’s & OPC UA 

Voor eenvoudige PLC verbindingen, zijn alle Ignition Edge producten voorzien van maximaal 500 tags en uitgerust met OPC-UA, dit samen met Modbus, Siemens en Allen-Bradley drivers.

Andere drivers ondersteund door Ignition zoals DNP3, zijn beschikbaar om tegen extra kosten aan Ignition Edge producten toegevoegd te worden.

Werkt Naadloos samen met Ignition

Ignition is ontworpen om te werken op centrale servers en om ingezet te worden op meerderen clients. Ignition Edge producten zijn ontworpen om geïnstalleerd te worden op apparaten aan de rand van jouw netwerk. 1

Door tegelijk gebruik te maken van Ignition en Ignition Edge, kun je schaalbare en betaalbare bedrijfsbrede (enterprise) systemen bouwen.

Volledig Cross Platform

De Ignition Edge producten werken op alle versies van Windows op OS X, Linux en meer. Dus je kunt ze vrijwel op elk beschikbaar industrieel apparaat installeren.

Met ondersteuning voor ARM-processors kan Ignition Edge ook draaien op de laatste generatie (efficiënte) randapparatuur.

 

 

 

Ignition Edge Producten

Er zijn drie krachtige Ignition Edge producten, allemaal ontworpen en geprijsd voor de rand van jouw netwerk. Gebruik ieder Ignition Edge product op één enkel apparaat, of combineer ze met elkaar om krachtige op maat gemaakte oplossingen te creëren om in jouw behoefte te voorzien. 2

.

Ignition Edge Panel
Creëer lokale HMI’s voor veldapparatuur

Ignition Edge Panel maakt “edge-of-network” HMI functionaliteiten mogelijk met robuuste Ignition eigenschappen, waaronder: een lokale web gelanceerde client, een externe web gelanceerde client en alarmering functies inclusief “one-way” email notificaties.

Ignition Edge Panel is inclusief één week data buffering3 voor trending en lokale client “fallback” voor “mission-critical” applicaties.

 

Ignition Edge Panel architectuur

 

Ignition Edge Enterprise
Synchroniseer data naar een centrale enterprise server

Ignition Edge Enterprise fungeert als een gelimiteerde externe server  die data synchroniseert aan de rand van het netwerk op een centrale Ignition server. Edge Enterprise heeft krachtige functies zoals gedistribueerde tags, history en externe alarmering ingebouwd.

Extra functies zoals een externe backup, restauratiebeheer en gecentraliseerde monitoring van de prestatie- en gezondheidsmetrieën, zijn ook beschikbaar als de Ignition Enterprise Administration Module (EAM)4 op de centrale Ignition server is geïnstalleerd.

Edge Enterprise komt met een data buffering van maximaal een week. Het kan dus gebruikt worden voor het opslaan en
doorsturen van data naar een centrale server in het geval van een netwerkfout.

 

Ignition Edge Panel Hub and Spoke

 

Ignition Edge MQTT by Cirrus Link
Publiceer veldapparatuur data via MQTT

Ignition Edge MQTT door Cirrus Link verandert vrijwel elk veldapparaat, zoals een touch panel of een client terminal, in een lichtgewicht, “MQTT-enabled” edge gateway dat naadloos samen werkt met Ignition IIoT.

Ignition Edge MQTT gebruikt een zeer efficiënt MQTT protocol om data te verzenden naar iedere “MQTT-broker” (makelaar) en ondersteunt de “Sparkplug data-encoding” specificaties. Cirrus Link Solutions is een “third-party” Ignition module ontwikkelaar met toonaangevende ervaring in MQTT.

 

Ignition Edge Panel MQTT

 

 

 

Ontdek Wat Ignition Edge Voor Jou Kan Doen
Binnen 3 minuten ben je al bezig. Onbeperkt Gebruik, Geen Verplichtingen!

.

 .

Ignition SCADA | Onbeperkte Licenties | Modules | Architecturen | Ignition Edge | Licentie kopen? | Online demo | Download Ignition

Wat is:

SCADA software? || MES software?

 

1 Ignition Edge producten kunnen niet geïnstalleerd worden op een Ignition Gateway
2 Ignition Core modules kunnen niet geïnstalleerd worden op Ignition Edge producten
3 Edge Panel en Enterprise komen met één week interne data opslag, dit is exclusief database support
4 Sommige functies van Edge Enterprise vereisen dat de EAM module geïnstalleerd is op de centrale Igntion gateway
5 Ignition is compatibel met elk Jave SE 8-Enabled besturingssysteem. Volledige ondersteuning wordt alleen aanboden voor vermelden besturingssystemen
6 Verschillen variëren per gebruik