Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

ignition opc-ua module
Ignition OPC-UA module: Cross-Platform OPC-UA functionaliteit

De Ignition OPC-UA Module voegt OPC-UA server en cliëntfunctionaliteit toe aan een Ignition systeem.

Server & Client

De Ignition OPC-UA module kan het beste opgedeeld worden in twee delen, omdat het zowel de server als een cliëntfunctionaliteit implementeert. Het server gedeelte van de module wordt geleverd met populaire stuurprogramma’s voor apparaten zoals Allen-Bradley en Siemens, evenals apparaten die Modbus ondersteunen. De Ignition OPC-UA module beschikt ook over een open drive API. Dit betekent dat jij jouw eigen drivers kunt schrijven voor de module.

Gebaseerd op moderne IT-Protocollen

De OPC-UA specificatie is gebaseerd op TCP, dit wil zeggen dat jij niet meer hoeft te configureren met DCOM. Jouw verbindingen worden gemaakt via een IP-adres, zo wordt verbinding maken met een machine op afstand net zo gemakkelijk als een verbinding maken die lokaal is.

 

Windows, Linux, Jij Kiest!

Een van de belangrijkste dingen over OPC-UA is dat het is gebaseerd op open technologieën zoals TCP, hierdoor kan het om meerdere platformen worden geïmplementeerd. Hier is dan ook voor gezorgd. Het werkt namelijk net zo goed op Linux als of Windows. In feite, sinds het 100% Java geschreven is, kan jij de Ignition OPC-UA module zowat op elk systeem gebruiken dat Java V.6 of V.7 ondersteunt.

 

Veiligheid

Omdat de module gebaseerd is op TCP, zijn dezelfde beveiligingsmethodes beschikbaar waarmee jij slechts in een paar minuten een RSA-encryptie kunt opzetten.

 

Prestatie

De Ignition OPC-UA module is gebouwd voor snelheid, door gebruik te maken van de “high-performance” binary-TCP codering en het transport model in de OPC-UA.  Het “Multi-threaded device model” is geschreven om jouw te voorzien van snelle updates en maakt het mogelijk massaal gelijktijdig tags te tellen.

 

______________________________________________________________________________________________________________

Download Ignition en probeer het vandaag nog uit
Binnen 3 minuten ben jij al bezig. Onbeperkt Gebruik, Geen Verplichtingen!

 

ignition-begin-vandaag

 

Ignition Platform | Onbeperkte Licenties | Modules | Architecturen | Licentie kopen? | Online demo | Download Ignition | Waarom Ignition & ATA?