Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Alles wat jij moet weten over Het Ignition Platform

Ignition scada

Ongelimiteerde Mogelijkheden

Ignition by Inductive Automation® is een krachtige geïntegreerde ontwikkelingsomgeving met alles wat wij nodig hebben om vrijwel iedere industriële applicatie te creëren – SCADA, IIdD, MES en nog veel meer – allemaal op één platform.

Verbinden, Ontwerpen & Implementeren
Zonder grenzen

Ignition is ongelimiteerd, dus voor de betaalbare prijs van één  server licentie kunt u naadloos al uw data met elkaar laten verbinden, eenvoudig ieder soort industriële applicatie laten ontwerpen en direct onbeperkt (web) clients laten implementeren voor iedereen, waar dan ook.

Meer over het Ongelimiteerde Platform 

ignition-unlimited-licensing-unlimited-Tags

Onbeperkte Licenties?

Elke Ignition server licentie is inclusief een onbeperkt aantal cliënt en tags. U krijgt de vrijheid om zoveel clienten, schermen, tags, verbindingen en apparaten toe te voegen als u wilt.Voor een betaalbare prijs, kunt u elk type van HMI/SCADA of database applicatie laten bouwen.

Meer over onbeperkte licenties

Volledig Geïntegreerde Software Modules

Ignition is een universeel industrieel applicatieplatform dat in staat is tot onbeperkte uitbreidbaarheid door de toevoeging van volledig geïntegreerde softwaremodules. Alle modules zijn hot-pluggable, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd, verwijderd en geüpgraded zonder dat dit invloed heeft op uw werkzaamheden en ze werken allemaal naadloos samen.

Meer over Ignition modules

ignition-web-based-Server-Centric

Ignition Architecturen

Eén ding dat Ignition onderscheidt van de concurrentie, is het servergerichte webgebaseerde implementatiemodel. Met Ignition kunnen
we onmiddellijk een onbeperkt aantal zero-install, full runtime clients via het internet starten op vrijwel elk apparaat.

Meer over Ignition architectuur

Ignition Licentie Kopen?

Een belangrijk verschil tussen de oude SCADA en het nieuwe SCADA is de manier waarop het wordt verkocht. Oude SCADA heeft een licentie per tag, cliënt en verbinding dat u in uw systeem wilt, dit is in het voordeel van de softwareleverancier, maar is erg duur voor de gebruiker. Het Ignition licentie model is gemaakt in UW voordeel.

Meer over licentie kopen

Ignition licentie Kopen

Ignition Software Pakketten?

Ignition is de industriële toolset voor het bouwen van SCADA- en IIdD-netwerken op bedrijfsniveau tot stand-alone HMI’s. Met de standaard pakketten kunt u van een basis tot een ultiem SCADA systeem kiezen.

Meer over Ignition pakketten

Ignition Online Demonstratie?

Ontdekken waarom Ignition een revolutionaire HMI/SCADA oplossing is door een Ignition client te openen die een aantal van de populaire functies van de software aankaart.

Meer over de online demonstratie

Het Krachtigste Industriële Platform Downloaden

Ontdek hoe het is om onbeperkt tags, clients en verbindingen te hebben en hoe ongelofelijk makkelijk het is om op ieder platform te gebruiken door de open technologieën: Java, SQLPython en OPC UA.

Download Ignition (gratis)

Waarom kiezen voor Ignition & AT-Automation?

  • De 6 Ignition geheimen
  • Bespaar tijd & geld
  • Gecertificeerde programmeurs
  • Efficiënte werkwijze
  • Demo projecten op maat

Meer over Ignition & AT-Automation

Selecteer jouw benodigde oplossing:

SCADA  |  IIdD  |  MES  |  OEE  |  HMI |  Alarming  |  Reporting  |  Edge Computing

Voor nog meer informatie bel of mail |.   +31(0)495 622 554  |    info@at-automation.nl