Ignition Cloud Edition

Ervaar de kracht van Ignition met het gebruiksgemak van de cloud

Cloud computing kan ingewikkeld zijn, maar met Ignition Cloud Edition wordt het toevoegen van de voordelen van de cloud aan je bestaande Ignition systeem eenvoudig. Je kunt je bedrijfsactiviteiten uitbreiden en profiteren van schaalbare architecturen die zich automatisch aanpassen aan de vraag. Bovendien kun je je oplossingen veilig hosten en implementeren op bekende cloud platformen. En het beste van dit alles is dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt, zonder grote investeringen vooraf.

De architectuur

Ignition is een krachtig platform dat je bedrijf op alle niveaus verbetert. Het maakt je droom van één geïntegreerd systeem werkelijkheid. Het werkt overal waar je data en apparaten zich bevinden: op locatie, aan de rand van je netwerk en zelfs in de cloud. Met Ignition en andere edities zoals Cloud Edition en Edge kun je een volledig geïntegreerd systeem creëren. Hiermee verbind je al je medewerkers, processen en programma’s voor een echte digitale transformatie.

Ignition Cloud Edition
Cloud Edition is een versie van Ignition die gebruikmaakt van de kracht van grote cloudplatforms, zoals AWS en Azure. Hierdoor kun je gemakkelijk extra services en flexibiliteit toevoegen aan je systeem.

Standaard Ignition
Het standaard Ignition-platform biedt een breed scala aan drivers en tools om verbinding te maken met verschillende apparaten en om applicaties te ontwikkelen voor SCADA, HMI, MES en meer.
Lees meer

Ignition Edge
Daarnaast is er Ignition Edge, een versie die op embedded apparaten draait en edge computing, gegevensverzameling en HMI-software vanaf externe locaties (aan de rand van jouw netwerk) mogelijk maakt.
Lees meer

Hybride architecturen: Het beste van beide werelden

Door gebruik te maken van hybride architecturen met zowel Ignition als Cloud Edition profiteer je van de voordelen van beide werelden. Het standaard Ignition platform biedt betrouwbaarheid en functies voor on-premise specifieke taken, terwijl Ignition Cloud Edition de reken- en opslagmogelijkheden van de cloud biedt.

Versnel je groei, verminder je kosten en transformeer je bedrijf

In tegenstelling tot de standaardversie biedt Cloud Edition een bundel van modules zonder stuurprogramma’s, samen met een flexibel pay-as-you-go model. Betaal alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt in plaats van een vaste prijs vooraf. Deze versie is ontworpen om te profiteren van de diensten van grote cloudproviders, waardoor je jouw data en bedrijfsactiviteiten moeiteloos van on-premise naar de cloud kunt verplaatsen.

Bereik meer flexibiliteit in je systeemarchitectuur en breid je bedrijfsactiviteiten uit met naadloze integratie van voorspellende analyses en machine learning van AWS en Microsoft Azure. Dankzij de schaalbare opslagruimte hoef je je nooit zorgen te maken over beperkte dataopslag, en met nieuwe aankoop- en betalingsmogelijkheden betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, op basis van je eigen behoeften.

Pay-as-you-go
Cloud Edition wordt verkocht in een bundel met geselecteerde Ignition-modules. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, waardoor je kosten kunt optimaliseren.

Gebruik operationele uitgaven in plaats van kapitaaluitgaven
Met Cloud Edition kun je een deel van het , kun je een deel van het operationele budget gebruiken voor clouddiensten in plaats van te investeren in hardware. Dit biedt meer flexibiliteit bij het inpassen van Cloud Edition in het jaarlijkse budget van je organisatie.

Let op: geen SaaS-versie
Hoewel het betalingsmodel lijkt op dat van een Software-as-a-Service (SaaS), is Cloud Edition geen SaaS-versie van Ignition. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de configuratie, back-up en upgrades van de software.

Kant-en-klare bundel met modules

Ignition Cloud Edition wordt geleverd als een complete oplossing met krachtige modules die al zijn geïnstalleerd en gelicentieerd. In plaats van apart te betalen voor elke module (zoals in de standaard Ignition-versie), betaal je voor de tijd dat je Cloud Edition gebruikt. Hoewel het geen drivers bevat, biedt het wel MQTT- en OPC UA-functionaliteit om verbinding te maken met je bestaande Ignition- of Ignition Edge-installatie. Hierdoor kun je eenvoudig je data vanaf locatie uitbreiden naar de cloud en verbinden met diverse cloudservices.

 

Standaard Ignition-modules inbegrepen in Cloud Edition

Cloud Edition bevat alle essentiële modules die je nodig hebt om industriële automatiseringsapplicaties te bouwen, zoals SCADA, IIoT, MES en meer. Het is dus een complete oplossing die je in staat stelt om verschillende industriële processen te beheren en te integreren.

Ignition Perspective Module

Perspective
Bouw gemakkelijk visueel aantrekkelijke industriële applicaties die tevens geschikt zijn voor mobiele apparaten. Met HTML5 maak je schermen die zich automatisch aanpassen aan elk formaat scherm.
Meer informatie over Perspective

Ignition SQL Bridge module

SQL Bridge
Overbrug de kloof tussen OPC-gegevens en SQL-databases. Het biedt een efficiënte manier om gegevens te loggen, opgeslagen procedures aan te roepen en bidirectioneel gegevens te synchroniseren.
Meer informatie over SQL Bridge

Ignition OPC UA module

OPC UA
Implementeer een OPC UA-server en -client die compatibel is met verschillende platforms. Het maakt communicatie mogelijk tussen verschillende systemen en apparaten.
Meer informatie over OPC UA

Ignition Reporting module

Reporting
Maak gemakkelijk dynamische PDF-rapporten met een perfecte lay-out. De rapporten kunnen worden gegenereerd op basis van gegevens uit databases.
Meer informatie over Reporting

Ignition Enterprise Administration (EAM) module

Enterprise Administration Module (EAM)
De EAM biedt een veilige en intuïtieve manier om meerdere Ignition-installaties vanaf één locatie te beheren. Dit vereenvoudigt het beheer van grote systemen.
Meer informatie over EAM

Ignition Tag Historian module

Tag Historian
Verander een SQL-database in een krachtige time-series tag historian. Sla historische gegevens van tags op en analyseer deze data.
Meer informatie over Tag Historian

Ignition Alarm Notification module

Alarm Notification
Configureer de logica voor het afleveren van alarmmeldingen. Beheer alarmmeldingen voor groepen gebruikers en verzend meldingen via e-mail.
Meer informatie over Alarm Notification

Ignition Web Development module

Web Development
Programmeer direct tegen de webserver in de Ignition Gateway, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het ontwikkelen van webapplicaties.

Ignition Twilio Notification module

Twilio Notification
Integreer met Twilio en stuur SMS-alarmmeldingen via een alarmprofiel en scriptfuncties.

Ignition Voice Notification module

Voice Notification
Ontvang zowel alarmmeldingen als bevestigingen via telefoongesprekken.
Meer informatie over Voice Notification

Ignition MQTT Distributor module

MQTT Distributor
Voegt een MQTT-server toe aan het Ignition-platform, waarmee MQTT-clients veilig verbinding kunnen maken, gegevens kunnen publiceren zich kunnen en abonneren op gegevens.
Meer informatie over MQTT Distributor

Ignition MQTT Transmission module

MQTT Transmission
Publiceer gegevens vanaf de rand van het netwerk door Ignition-tagwijzigingen als MQTT-berichten naar een MQTT-server te verzenden.
Meer informatie over MQTT Transmission

Ignition MQTT Engine module

MQTT Engine
Communiceer veilig met apparaten aan de rand van het netwerk via een MQTT-server. Het creëert een gestroomlijnde pijplijn voor al je IIoT-gegevens, waardoor de gegevensdoorvoer en efficiëntie worden verhoogd.
Meer informatie over MQTT Engine

Cloud Connector-modules inbegrepen in Ignition Cloud Edition

In Ignition Cloud Edition worden ook nieuwe Cloud Connector-modules meegeleverd, waarmee je verbinding kunt maken met populaire cloudtechnologieën. Deze Cloud Connector-modules zijn ook beschikbaar voor aankoop en gebruik met je standaard Ignition-installatie. Binnenkort komen er nog meer Cloud Connector-modules beschikbaar!

MongoDB-module

MongoDB
Communiceer veilig met apparaten aan de rand van het netwerk via een MQTT-server. Het creëert een gestroomlijnde pijplijn voor al je IIoT-gegevens, waardoor de gegevensdoorvoer en efficiëntie worden verhoogd.
Meer informatie over MQTT Engine

Hulp nodig om Ignition in de cloud te gebruiken?

Wil je meer van je activiteiten naar de cloud brengen, maar heb je meer informatie nodig om uit te zoeken hoe?

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Bedrijf

Adres
Schoutlaan 2
6002EA Weert
Nederland

KvK
12060910

BTW
NL8185.09.089 B01

©AT-Automation | Privacy | Algemene voorwaarden

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?