Ignition

Meer inzicht krijgen in jouw productieproces zodat jij kan beginnen met besparen en meer winst maken?

100% gratis en vrijblijvend

SCADA, HMI, MES, IIoT en meer in één 

In een ideale productieomgeving werken machines, software én mensen efficiënt met elkaar samen, maar in de praktijk blijkt dit vaak niet zo te zijn. Het efficiënter laten verlopen van een proces is vaak een grote investering, zowel tijd als geld.  Helaas wordt het allemaal nog complexer wanneer er een update nodig is of het systeem uitgebreid dient te worden. Veel bedrijven houden hun data bij in Excel of op papier, maar krijg je zo wel de juiste inzichten in jouw processen?

Wij hebben een manier gevonden om al deze pijnpunten op te lossen. Maak kennis met het ongelimiteerde licentiemodel van Ignition!

De voordelen van Ignition

Webbased

Beheer jouw Ignition systeem vanaf één centrale locatie en start clients op individuele machines met elk apparaat dat een webbrowser heeft. Maak verbinding met IIoT-apparaten via MQTT. Ignition is server geïnstalleerd in slechts enkele minuten en koppel met SQL-databases.

Ongelimiteerde Licenties

Ben vrij om zoveel gebruikers als jij wilt het systeem te laten gebruiken, zoveel datapunten als jij wilt te traceren en te analyseren en onbeperkt schermen én apparaten toe te voegen aan jouw applicatie. Maak onbeperkt verbinding met PLC’s, databases, ERP-systemen en meer.

~

Veiligheid & Stabiliteit

Ignition heeft bewezen betrouwbaarder en veiliger te zijn dan traditionele SCADA-software. Zo heeft het platform ingebouwde redundantie, gebruikersauthenticatie, is encryptie toegepast op alle communicatie en kan je eenvoudig zien wanneer wie actief was en wat ze deden. 

Realtime Controle & Monitoring

Met realtime statuscontroles en analyses blijf je altijd en overal op de hoogte van wat er in jouw organisatie gebeurd, stuur je jouw processen aan, als je eenvoudig data historisch op en creëer je dynamische rapporten die automatisch verstuurd worden.

Snelle Ontwikkeling

Creëer snel volledig op maat gemaakte, krachtige en dynamische SCADA/MES projecten. Ontwikkel de applicatie met meerdere personen tegelijkertijd en maak gebruik van handige teken tools, templates en objecten. Daarnaast kan je gewoon met Python programmeren.

1

Uitbreidbaar & Schaalbaar

Door de modulaire opbouw haal je alles wat je nodig hebt in huis om jouw ideale systeem te bouwen. Alle modules werken naadloos samen en extra functionaliteiten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan jouw systeem. Verbindt werkvloerdata met de gehele organisatie. 

100% gratis en vrijblijvend