Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

HOERA WIJ ZIJN IGNITION PREMIER INTEGRATOR!

Reacties uitgeschakeld voor HOERA WIJ ZIJN IGNITION PREMIER INTEGRATOR! Ignition, MES, Nieuws, SCADA

PROGRAMMEREN OP HET HOOGSTE NIVEAU BIJ AT-AUTOMATION

SINDS 2015 MAAKT AT-AUTOMATION GEBRUIK VAN HET IGNITION PLATFORM. DE MEEST UITBREIDBARE, SCHAALBARE EN BETAALBARE SCADA SOFTWARE IN DE WERELD. WE WAREN AL GOLD INTEGRATOR MAAR VANAF HEDEN ZIJN WE NU OOK PREMIER INTEGRATOR. DIT IS DE HOOGST HAALBARE STATUS VOOR BEDRIJVEN DIE IGNITION VERKOPEN EN PROGRAMMEREN.

 

Dromen Die Werkelijkheid Worden

“Toen AT-Automation aan dit (Ignition) avontuur begon waren we ervan overtuigd dat dit heel groot kon worden. Als je ziet wat er allemaal mogelijk is met Ignition, durf je gewoon te dromen.

Wij geloven alleen in producten waarvan wij vinden dat ze de beste in hun industrie zijn. Zo kwamen we uit bij Ignition.

Als wij bij klanten komen en ze hebben de vraag of Ignition een bepaalde functionaliteit kan toepassen zullen ze zeer waarschijnlijk te horen krijgen: “Ja, dat kan!”

Onze klanten zijn verbaasd over de mogelijkheden van het Ignition platform. Wij dagen jou dan ook uit om ons te vertellen wat je graag wilt bereiken en dan zullen wij jou laten zien hoe Ignition dit mogelijk maakt.

 

Uiteindelijk hebben we ook gelijk gekregen en klopte ons voorgevoel. De vraag naar Ignition is zo enorm dat het de snelst groeiende SCADA software ter wereld is.

Het geeft dan ook een geweldig gevoel dat we nu de hoogste status hebben behaald: Certified Premier Integrator. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij één van twee Premier integrators zijn van Nederland.”

 

Meer weten over het Ignition Platform?

Meer weten over Ignition SCADA

 

Meer interessante Ignition blogs voor jou:

 

Comments are closed.