Ignition SQL Bridge module

Ignition SQL Bridge Module: Krachtig aangedreven Data Acquisitie

Deel Werkvloer Data Met Elke Database via de Ignition SQL Bridge Module

De Ignition SQL Bridge module brengt de kracht van “Structured Query Language” (SQL) databases naar jouw industrieel proces. De module maakt het mogelijk om onbeperkt tags en database verbindingen te maken tegen een verbazingwekkende lage prijs. Zelfs als jij niet veel weet over SQL databases.

Denk aan de SQL Bridge module als een “Zwitsers zakmes” voor de integratie van programmeerbare logic controllers (PLC’s) en SQL databases op oneindig veel manieren. Verplaats data bi-directioneel, log gemakkelijk grote hoeveelheden data, synchroniseer PLC’s met databases, creëer krachtige “recipe en batching” systemen, sequentie van hele processen en nog veel meer. Jouw eigen fantasie is de limiet.

Verplaats Data Bidirectioneel

De module maakt gebruik van transactie groepen die functioneren als een bi-directionele data brug tussen een OPC server en een SQL database. Transactie groepen kunnen veel  data-centric taken uitvoeren, zoals eventlogging, verticale en horizontale data opslaan, invoegen van rijen in een tabel, data opslaan in een specifieke rij en nog veel meer.

Log gemakkelijk Data

De gemakkelijkste en meest krachtige datalogger op de markt omvat triggers, handdrukken, expressies en andere items die jou helpen om data op te slaan . Exact zoals  jij het nodig hebt. Triggers bieden eindeloze data opslag mogelijkheden. Het opslaan van productiesamenvattingen, de sequentie loggen van de eventinformatie, bijhouden van downtime-evenementen en meer. Map eenvoudig jouw procesgegevens aan ieder soort tabelstructuur en laat de module het werk doen.Bijvoorbeeld het creëren en beheren van nieuwe tabellen of het schrijven naar bestaande tabellen.

ignition sql bridge module

Pas zelf aan hoe jouw data wordt opgeslagen door jouw tags in de historische groepen te slepen.

ignition-sql-bridge-module-plc-database

De SQL Bridge Module maakt een twee-weg communicatie mogelijk tussen een database en jouw PLC.

Synchroniseer PLC’s met Databases

Breidt jouw PLC adresruimte in uw SQL-database met bi-directionele “mirroring” uit, deze zal dan onmiddellijk iedere waarde reflecteren die verandert in de PLC of database, van het ene eind naar het andere eind. Bi-directionele “mirroring” activeert real-time controle via algemene webtechnologieën en andere database compatibele “front-ends”. Stel de update-rate voor rijen/velden in (tot sub-second rates) en creëer een tweedimensionale reeks door het toevoegen van rijen. De SQL Bridge module is de eerste en enige software in de industrie die dit mogelijk maakt.

Bouw “Recipe en Batching” Systemen

Door de uitbreiding van jouw proces in de database, zal de volledige bi-directionele toegang tot de SQL Bridge module jou in staat stellen om een robuust, aangepast “recipe en batching” systeem te creëren. Gebruik de database om vrijwel een onbeperkt aantal “recipes” op te slaan,  en wijzig “recipes” hoe en wanneer jij maar wil, terwijl jij alle historische veranderingen bijhoudt. Zet een betrouwbare database-naar-PLC transactie op met behulp van “triggers” en “handshakes”.   “Leverage” opgeslagen procedures  die complexe taken uitvoeren of verouderde transactie systemen vervangen.

Sequence uw processen

Flexibele “triggers” en database tabellen maken het mogelijk gemakkelijk hele processen sequence uit te voeren.  Gebruik dynamische verwijzingen om naar de index in een rij van waarden te stappen welke vervolgens naar de PLC worden geschreven. Creëer complex “Triggers”, welke refereren naar meerdere proces variabelen en uitdrukkingen, door gebruik te maken van een simpele uitdrukkingstaal. Gebruik rijen/velden als timers en tellers door gebruik te maken van de unieke ingebouwde urenteller en event meter functionaliteiten.

Flexibel en gemakkelijk te gebruiken

Over de hele linie, is de Ignition SQL Bridgemodule de duidelijke winnaar voor het binden van industriële systemen in SQL-databases. Met online editing kan jij veranderingen aanbrengen wanneer jij maar wilt, zonder jouw proces te stoppen of delen van Ignition te beïnvloeden. Jij kan stoppen met het wegstoppen van data in “proprietary” dozen, omdat alle data open is en toegankelijk in de database.  Gebruik flexibele datamodellering zonder al te veel werk: de module maakt automatisch tabellen, kolommen en nog veel meer in elk gewenst formaat. De ingebouwde tabel browser maakt het mogelijk dat jij volledig kan werken binnen de Ignition Designer, dus externe programma’s zijn niet meer nodig.