Ontdek onze oplossing: Ignition by Inductive Automation

Als je denkt aan moderne productievloeren denk je aan veel verschillende soorten hardware en software die benodigd zijn om het werk goed te kunnen uitvoeren. In een ideale wereld werken industriële machines, software én mensen efficiënt met elkaar samen, maar in de praktijk blijkt dit vaak niet zo te zijn. Het kost vaak veel geld en tijd om een proces efficiënter te laten verlopen. Wanneer een update nodig is of een onderdeel toegevoegd moet worden, wordt het geheel weer een stuk complexer. Veel bedrijven werken met Excel of papier om het overzicht te houden, maar krijg je dan wel het juiste inzicht van jouw productievloer? Gelukkig is er een manier om al deze obstakels te omzeilen, namelijk met dé nieuwe manier van SCADA/MES: Ignition by Inductive Automation®. Een universele oplossing die het bijhouden, bekijken en analyseren van data eenvoudig maakt, en dat zonder limiet.

Bekijk de video en zie in 2 minuten wat Ignition jou te bieden heeft. Nog niet overtuigd? Download gratis de Factsheet “20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost

Ignition Magicians

AT-Automation heeft in 2013 er voor gekozen om zich te specialiseren in Ignition. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, bieden wij dan ook alleen dit softwarepakket aan in plaats van een breed scala aan SCADA- / MES-systemen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring noemen wij onze Ignition engineers dan ook Ignition Magicians. Daarnaast bieden wij ook Ignition trainingen aan zodat ook jij een Ignition Magician kunt worden. Maar wat doet een Ignition Magician nou eigenlijk?

Een Ignition Magician bij AT-Automation is Ignition Gold gecertificeerd en heeft een zeer hoog kennisniveau om zo uitdagende SCADA- / MES-projecten te kunnen voltooien die onmogelijk lijken!

Heb jij een beeld over hoe jouw ideale productieproces er uit hoort te zien, maar lijken jouw ideeën onmogelijk? Laat het ons weten. We bundelen graag onze krachten om dit voor jou en jouw bedrijf te realiseren.

Ignition Magicians

De voordelen van Ignition


Web-based deployment

Lanceer jouw SCADA systeem snel over een onbeperkt aantal clients

Je kunt jouw gehele SCADA systeem beheren vanaf één centrale locatie en clients starten op individuele machines binnen bijvoorbeeld een web browser of app op jouw telefoon.

 • Web-based: Alles wat je nodig hebt is een web browser
 • Server geïnstalleerd in enkele minuten: Server installatie frustraties zijn verleden tijd
 • Server Centric: Beheer jouw gehele systeem vanaf één plek
 • Krachtig door databases: Super-charge jouw systeem met SQL databases
 • Cross platform: Nooit meer zorgen maken over welk besturingssysteem je gebruikt


Ongelimiteerde Licenties

Alles wat je nodig hebt voor één betaalbare prijs

Ignition is ongelimiteerd. Hierdoor heb jij de vrijheid om een onbeperkt aantal clients, schermen, tags, verbindingen én apparaten toe te voegen.

 • Onbeperkt clients: Laat zoveel personen als jij wil tegelijkertijd het systeem gebruiken
 • Onbeperkt tags: Traceer en analyseer zoveel datapunten als jij wil
 • Onbeperkte verbindingen: Verbindt naar PLC’s, databases, weegschalen, ERP-systemen en meer
 • Onbeperkte schaalbaarheid: Gratis tags of clients toe te voegen in de toekomst


Veiligheid & Stabiliteit

Bescherm jouw data met moderne veiligheid protocollen

Ignition is gebouwd op veiligheid-technologie van industriële kwaliteit met een solide, eendrachtige architectuur en ingebouwde redundantie. Ignition heeft bewezen veiliger en betrouwbaarder te zijn dan traditionele SCADA/HMI software.

 • Stabiliteit: Door professionals ontworpen & uitvoerig getest
 • Secure SSL technologie: Encryptie toegepast op alle communicatie
 • Auditing: Eenvoudig zien wie er actief is op het systeem, wat ze deden en wanneer
 • Client Authenticatie: Groep-gebaseerd veiligheidsbeleid voor precieze toegangscontrole met rechten


Realtime Controle & Monitoring

Haal de informatie die jij nodig hebt, wanneer jij deze nodig hebt

De realtime statuscontroles en analyses geven jou de kracht om snel te analyseren en gemakkelijk de status van jouw organisatie weer te geven.

 • Realtime statuscontrole: Gebruik schermen voor aansturen van jouw organisatie
 • Alarmering: Blijf up to date over wat er gebeurt in jouw bedrijf, ongeacht waar jij bent
 • Rapportage: Creëer dynamische, data gedreven rapporten die automatisch verstuurd worden
 • Data-acquisitie: Eenvoudig data historisch opslaan


Snelle Ontwikkeling

Spendeer minder tijd aan het bouwen van projecten

De objectgeoriënteerde ontwikkelingsomgeving, uitgebreide componentenbibliotheek en data-binding functionaliteit van Ignition maken het mogelijk om snel krachtige en dynamische SCADA/HMI projecten te creëren die volledig op maat gemaakt kunnen worden.

 • Gelijktijdig ontwikkelen: Meerdere personen kunnen gelijktijdig ontwikkelen
 • Objectgeoriënteerde omgeving: Objecten linken met jouw PLC data en versnel de ontwikkeling door gebruik te maken van templates
 • Teken tools: Creëer onderscheidende scherm ontwerpen en lay-outs
 • Importeer graphics: Importeer “Symbol Factory” afbeeldingen of jouw eigen afbeeldingen
 • Scripting: Onbeperkte mogelijkheden met Python


Uitbreidbaar & Schaalbaar

Bouw gemakkelijk verder op jouw succes met hot-pluggable modules

Ignition is een modulair platform dat in hoge mate aanpassingsmogelijkheden biedt. Alle Ignition modules werken naadloos samen en vereisen nooit dat jij jouw systeem moet afsluiten om extra functionaliteiten toe te voegen.

 • SCADA/HMI modules: Haal alles wat je nodig hebt in huis om elk soort systeem te bouwen
 • MES modules: Verbindt werkvloerdata met de gehele organisatie
 • Enterprise Administration module: Beheer gemakkelijk grootschalige architecturen

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians maken SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie, klantcases en meer

SCADA

Combineert een ongelimiteerd licentie model, met instant web-based implementatie en de beste toolset voor SCADA uit de industrie.

HMI

Een krachtige software-oplossing voor het snel ontwikkelen van hoogwaardige HMI’s, ontworpen om de efficiëntie van de operator te optimaliseren.

IIoT

Een end-to-end IIoT-oplossing die de verbazingwekkende efficiëntie van het MQTT-gegevensoverdracht protocol combineert met de onbeperkte data-acquisitie en ontwikkelingskracht van het platform.

MES

Volledig geïntegreerde software die de mogelijkheid biedt om al jouw industriële data te verzamelen, met elk SCADA- of ERP-systeem te verbinden en zo ongeveer iedere denkbare MES-applicatie te bouwen.

EDGE

Een serie lichte, gelimiteerde, laag-geprijsde Ignition software producten speciaal ontworpen voor het embedden van veld- en OEM-apparaten aan de rand van het netwerk.

Onze klanten vertrouwen in Ignition, jij ook?