Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Onze Succes verhalen:

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.

Jaap de Cloe Fuji

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.

Jaap de Cloe Supervisor : “AT-Automation is specialist op het gebied van Ignition en voor ons de juiste partner”

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. in Tilburg is een van de grootste productievestigingen van Fujifilm buiten Japan. Het bedrijf produceert fotopapier, offsetplaten en membranen.

In de fabriek waar het fotopapier wordt versneden en verpakt worden de machines bediend met een aantal Scada systemen die nog onder Windows-XP draaien. In 2016 zijn we gaan inventariseren op welke manier het Scada systeem vervangen kon worden. Ignition leek al gauw de juiste keuze voor ons omdat dit pakket een vaste prijs rekent en het aantal clients en tags in principe oneindig groot mogen worden. We zijn een pilot gestart met een klein Ignition project en door middel van de handige training video’s op de Inductive automation site was het pakket snel onder de knie en werd het project al snel verder uitgebouwd.

In 2017 hebben we besloten om de oude Scada systemen te vervangen door Ignition en die door AT-Automation te laten uitvoeren.  AT-Automation is specialist op het gebied van Ignition en voor ons de juiste partner omdat zij de kennis in huis hebben om een goede basis voor onze SCADA & MES systemen neer te zetten.

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.

Autoneum Belgium NV

Logo Autoneum Genk
Autoneum Belgium NV

Murat Avci Maintenance Supervisor : “Je kunt merken dat ze uit de automotive komen”

Autoneum staat als toeleverancier van de automobielfabrikanten zoals Volvo, Ford , Toyota en Citroën onder constante leverdruk. Stilstanden bij onze eindklanten zijn onbespreekbaar. Om deze reden vragen wij het maximale van onze toeleveranciers.

AT-Automation maakt al jaren deel uit van onze vaste groep toeleveranciers waarop wij kunnen vertrouwen. Of het nu gaat om het leveren van storingstechniekers die ons ondersteunen in het onderhoud of het optimaliseren van de productieprocessen om een hogere machine beschikbaarheid te verwezenlijken, het reduceren van cyclustijden of het met een strakke planning (met minimale stilstandtijden) upgraden van verouderde besturingen, de mensen van AT-Automation weten wat belangrijk is voor ons en voor onze klanten. Je kunt merken dat ze uit de automotive komen.

Autoneum Belgium NV

Beeren Plantproducts

img-logo beeren

Beeren Plantproducts

John Beeren; “Als je voor de eerste keer met een systeem live gaat dan zijn er altijd vragen of aanpassingen, AT-Automation en haar medewerkers heeft aangetoond hier flexibel mee te kunnen omgaan. Ik denk dat we trots kunnen zijn op het eindresultaat.”

Beeren Plantproducts uit Neer is al decennialang één van de toonaangevende kwekerijen op het gebied van asperge-, prei- en aardbeiplanten in Europa.

John Beeren,directeur/eigenaar van Beeren Plantproducts; “Beeren Plantproducts is een gepassioneerde en betrouwbare producent van kwalitatief hoogwaardige asperge-, prei- en aardbeiplanten. Binnen onze bedrijfsvoering ligt de nadruk voornamelijk op de werkzaamheden uitgevoerd in het veld, hier wordt ons eindproduct immers opgekweekt.. Om onze bedrijfsprocessen in de loodsen en op kantoor te kunnen verbeteren hadden we enkele ideeën. Samen met Ard Triepels van AT-Automation hebben we in diverse brainstormsessies een concept uitgewerkt. Door het maken van enkele proefopstellingen hebben we een systeemkeuze kunnen maken welke door AT-Automation verder is uitgewerkt en geïmplementeerd.”

Het Ignition software platform is de onderlegger geweest voor de opvolgen van hun productieproces. Met de door AT-Automation ontwikkelde software is het nu mogelijk de stroom van planten te volgen van het land tot de klant. Waar in het verleden nog voor vele handelingen formulieren moesten worden ingevoerd zijn alle gegevens met een druk op de knop beschikbaar. Een mooi voorbeeld van hoe Ignition kan worden ingezet in alle mogelijke bedrijfstakken.

Beeren plantproducts

Granito Betonproducten

granito

Granito

Directeur Granito:“Vanuit het verleden was AT-Automation reeds betrokken bij het onderhoud van de besturing van de bestaande installatie, dit naar volle tevredenheid van Granito. Bij de afweging om in een volledig nieuw besturingssysteem te gaan investeren, hebben wij dan ook bewust de keuze gemaakt om voor volledig maatwerk te kiezen in plaats van de standaard besturingssystemen. Met name de complexiteit van de processen en de flexibiliteit van een maatwerkbesturing is hierbij doorslaggevend geweest.”

Reeds in een vroeg stadium, bij het ontwerp van de installatie, is AT-Automation betrokken geweest bij engineering en ontwikkeling van het besturingssysteem van de menginstallatie. In dit voorbereidingstraject heeft AT-Automation haar toegevoegde waarde reeds bewezen, dit gezien de uitgebreide technische kennis maar ook logistieke creativiteit die bij AT-Automation aanwezig is. Ondanks de complexiteit van de logistieke processen betreffende de aanvoer van grondstoffen en de dosering hiervan is dit een proces wat door AT-Automation vlekkeloos is uitgevoerd. Uiteindelijk is in de geplande tijd de gehele conversie en uitbreiding gerealiseerd naar de wensen van Granito.

AT-Automation heeft dit gerealiseerd door een strakke planning maar ook door zich bij wijzigingen of aanpassingen flexibel op te stellen. Ook in de nazorg opleverfase is AT-Automation een betrouwbare partner gebleken, waardoor de breakdown tijd beperkt is gebleven tot een minimum. Kortom bent u op zoek naar een kundig, praktische en flexibele partij die meedenkt met uw onderneming op het gebied van industriële automatisering, dan zullen wij  u als Granito AT-Automation aanbevelen.

Granito Beton

Een greep van onze klanten die vertrouwen op onze expertise: