Ignition OPC UA module

OPC UA Module

Cross-platform OPC UA functionaliteit
De OPC UA module voegt server- en clientfunctionaliteit toe aan een applicatie. Verbind Ignition met de meeste grote PLC’s met deze krachtige, veelzijdige module.

Server en client

Als OPC UA-server kan de module worden geïntegreerd met een reeks populaire drivers voor Allen-Bradley-, Siemens-, Modbus- en Omron-apparaten. Als OPC UA-client heeft de module de mogelijkheid om uitgaande verbindingen te maken met OPC UA-servers van derden. Deze module beschikt ook over een open driver-API, waarmee je jouw eigen drivers voor de module kan schrijven.
OPC UA module architectuur

Belangrijkste functies van de OPC UA module

Gebaseerd op moderne IT-protocollen
De specificatie is gebaseerd op TCP, wat betekent dat DCOM niet meer geconfigureerd hoeft te worden. Jouw verbindingen worden tot stand gebracht via IP-adres, dus verbinding maken met een externe machine is net zo eenvoudig als verbinding maken met een lokale machine.

Werkt op elk groot desktopbesturingssysteem
Een van de grootste voordelen van deze module is dat het op meerdere platforms kan worden geïmplementeerd, omdat het is gebaseerd op open technologieën zoals TCP. Deze module werkt net zo goed op Mac of Linux als op Windows, en kan worden uitgevoerd op vrijwel elk systeem dat Java ondersteunt.

Veiligheid
Omdat de module op TCP is gebaseerd, zijn dezelfde beveiligingsmethoden beschikbaar waarmee je in enkele ogenblikken RSA-codering kunt instellen.

Prestatie
Deze module is gebouwd voor snelheid door gebruik te maken van het krachtige binaire-TCP-coderings- en transportmodel in deze module. Het is geschreven om snelle updates te garanderen en om een ​​groot aantal gelijktijdige tagtellingen mogelijk te maken.

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?