Ignition Modules

Ignition modules

Lees alles over de Ignition modules en ontdek alle functies van dit alles in een platform

Ignition is een universeel industrieel applicatieplatform dat onbeperkt uitbreidbaar is door toevoeging van volledig geïntegreerde softwaremodules. Alle modules zijn kunnen worden geïnstalleerd, verwijderd en geüpgraded zonder dat dit enige invloed heeft op uw activiteiten, en ze werken allemaal naadloos samen.

Ignition heeft diverse modules voor verschillende niveaus van de automatiseringspiramide. Met de Ignition Core modules kunnen gebruikers functies toevoegen zoals grafieken en tabellen, mobiele toegang, spraakmeldingen voor alarmen, transactiebeheer, geavanceerde logische systemen, bedrijfsbeheer en nog veel meer.

Met de Cirrus Link IIoT-modules kan je een veilige MQTT-berichtgeoriënteerde middleware-infrastructuur opzetten die de beschikbaarheid van gegevens verhoogt. Of gebruik de Sepasoft MES modules om de kloof tussen de fabrieksvloer en het directieniveau te overbruggen.

De Ignition Edge modules maken edge computing eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit, zodat je jouw gegevensverzameling, visualisatie en systeembeheer kan uitbreiden tot aan de rand van jouw netwerk.

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?