Ignition Alarm Notification module

Alarm Notification

Met de Alarm Notification module beheer je alarmmeldingen op elke gewenste manier
Bouw een geavanceerd alarmeringssysteem dat past bij de behoeften van jouw bedrijf met de module voor Voice Notification, SMS Notification en Twilio Notification om alarmmeldingen te verzenden, ontvangen en bevestigen via e-mail, sms of een telefoongesprek.

Meer controle over meldingen

Met deze module heb je meer controle over wie op de hoogte moet worden gebracht van een alarm en wanneer. Gebruikers kunnen op rollen worden ingedeeld in oproeproosters. Wanneer een alarmmelding wordt verzonden, gaat deze naar degenen op een aangewezen oproeprooster. Het systeem evalueert vervolgens het rooster van elke gebruiker, zodat alleen degenen die op dat moment in ploegendienst zijn, op de hoogte worden gesteld.
Alarm Notification pijplijn voor alarmmeldingen

Belangrijkste functies van de Alarm Notification module

Pijpleidingen voor alarmmeldingen
Configureer alarmmeldingen om te sturen naar wie je maar wil, wanneer je maar wil, om welke reden dan ook. Pijpleidingen bepalen wat er gebeurt tussen het moment dat een alarm actief wordt en het moment dat het naar het personeel wordt verzonden. Elk alarmscenario is eenvoudig in te stellen met de slepen-en-neerzetten-interface van de module, waarmee je een verscheidenheid aan aangepaste pijplijnen voor alarmmeldingen kan bouwen, waaronder: consolidatie, vertraging, selectie en escalatie.

  • Consolidatie: combineer meerdere alarmen tot een verteerd bericht.
  • Vertraging: wacht met het verzenden van meldingen totdat ze aandacht vereisen.
  • Selectie: distribueer verschillende alarmen naar verschillende groepen contacten.
  • Escalatie: stuur alarmen met een hogere prioriteit naar een andere contactpersoon of groep.

Bewerk oproeproosters in realtime
Met behulp van de roosters kan je schema’s wijzigen, rollen toewijzen en specificeren wie op de hoogte moet worden gebracht wanneer alarmen door verschillende meldingsblokken in de pijplijnen gaan. Beheer het rooster via toestemmingsrollen en laat individuen hun eigen informatie bewerken om rekening te houden met onregelmatige tijd weg van het werk, zodat het alarm deze kan overslaan en snel naar een beschikbare persoon kan worden geleid.

Alarmen verzenden en bevestigen via 2-weg e-mail
Met de Alarm Notification module kan je jouw systeem zo instellen dat gebruikers alarmmeldingen per e-mail kunnen ontvangen en bevestigen (voor deze actie is een SMTP-server vereist).

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?