Ignition Document Management module

Document Management

Beheer productie gerelateerde documenten
Het beheren van productie gerelateerde documenten die cruciaal zijn voor veiligheid, kwaliteit en algehele productie-efficiëntie is eenvoudiger dan ooit tevoren met deze module. Het stelt fabrikanten in staat om Standard Operating Procedures (SOP), Material Safety Data Sheets (MSDS), kwaliteitsdocumenten, checklists en nog veel meer te beheren, distribueren en bekijken zonder de typische problemen.

Nauwe MES-integratie

De drop-in-functionaliteit stelt klanten in staat om hetzelfde documentbeheersysteem op een uniforme manier te gebruiken over de grenzen van SPC, Track & Trace, OEE en omschakelingsinstellingen heen. Bij vrijwel elk MES-object dat is gemodelleerd naar de ISA-95- en ISA-88-normen kan een document worden bijgevoegd met inbegrip van partijen, materiaaldefinities, bewerkingen, recepten en nog veel meer.
  Ignition Document Management module

  Belangrijkste functies van de Document Management module

  Aangepaste documentatie
  Creëer en onderhoud gebruikers interactieve documentatie, zoals instructies voor montagewerkers, waarschuwingsnotities en formulieren voor het bijhouden van gegevens. Documenten worden opgeslagen als artefacten op MES-objecten (bijv. materiaaldefinities, processegmenten).

  Opslag
  Alle documenten worden samen met de MES- en productiegegevens in een standaard HTML5-formaat opgeslagen. Dit elimineert volledig problemen met documenten en gegevens die op verschillende locaties zijn opgeslagen. Afbeeldingen zijn ingebed in de documenten, waardoor verbroken links naar afbeeldingen tot het verleden behoren.

  Versiebeheer
  Om ervoor te zorgen dat productiemedewerkers de juiste versie van een document gebruiken, wordt een ingebouwde versie controle gebruikt. Deze is gekoppeld aan productieactiviteiten van de andere MES-modules. Je kunt snel de verschillen zien tussen verschillende versies van documenten met het Document Diff Viewer component.

  Distributie
  De juiste versie van de documenten wordt automatisch naar de juiste productielocatie, gebied, lijn, cel, procescel of unit gedistribueerd.

  Gegevensinvoer
  Verzamel optioneel handmatig ingevoerde productie- of checklistgegevens met standaard invoervelden. Op basis van sjablonen kunnen documenten waarin feitelijke productiegegevens zijn vastgelegd, worden opgeslagen voor later gebruik.

  Veilig
  De Document Management module maakt gebruik van standaard methoden uit de industrie om veilige toegang tot gevoelige documenten te garanderen. Omdat documenten in dezelfde database worden opgeslagen als de MES-gegevens, is de toegang tot documenten beperkt tot personen met de juiste beveiligingsrechten. Van documenten wordt samen met de MES-gegevens een back-up gemaakt, zodat items niet meer gesynchroniseerd kunnen raken.

  Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

  Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

  Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

  Open chat
  💬 Hulp nodig?
  Hi👋
  Kan ik je ergens mee helpen?