Ignition Google Cloud Injector module

Google Cloud Platform Injector Module

Verstuurt gegevens van Ignition naar de Google Cloud infrastructuur voor analyse

Met een eenvoudige configuratie stromen taggegevens naar het Google Cloud Platform, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot alle tools en big data-analyse die het platform te bieden heeft.

Google Cloud Injector module

Belangrijkste functies van de Google Cloud Injector module

• Maakt verbinding met alle Ignition taggegevens
  • Makkelijk te configureren
  • Voor gebruik op de Ignition Gateway of Ignition Edge
  • Ondersteunt Store & Forward

Het diagram laat zien hoe de Google Cloud Platform Injector module OT-gegevens koppelt aan hun services.

• Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.
Start chat
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?