Ignition Drivers for OPC UA

Drivers for OPC UA

Kies de drivers waar jij mee wil verbinden
Verbindt en haalt data uit een Modbus, UDP en TCP, BACnet, Allen-Bradley, Siemens, DNP3, Mitsubishi en Omron.

Ignition heeft drivers voor de volgende apparaten:

Modbus Ethernet
De Modbus TCP Ethernet-driver voor de OPC UA module biedt een manier om verbinding te maken met elk apparaat dat het Modbus TCP-protocol ondersteunt voor gebruik in Ignition; bijvoorbeeld in de SQL Bridge en Vision modules. De driver heeft een ingebouwde functie voor adrestoewijzing waarmee je blokken met gemeenschappelijke adressen kan invoeren, waarna de drivers de individuele adressen zal aanmaken en deze in de OPC-browser weergeeft.

UDP and TCP Drivers
Een elegant gegevensverzamelingsmechanisme voor barcodescanners, weegschalen, analytische apparatuur en andere soortgelijke apparaten.

BACnet Driver
BACnet is een communicatieprotocol voor gebouwautomatisering en besturingsnetwerken. De BACnet driver implementeert BACnet / IP om toegang te bieden tot HVAC, lichtregeling, toegangscontrole, branddetectie en alle andere systemen of apparaten die dit netwerk gebruiken.

Allen-Bradley Driver Suite
De Allen-Bradley Ethernet driver voor de OPC UA module biedt een manier om verbinding te maken met de meeste Allen-Bradley Ethernet controllers voor gebruik in Ignition; bijvoorbeeld in de SQL Bridge en Vision modules.

Siemens Driver
De Siemens Ethernet driver voor de OPC UA module biedt een manier om verbinding te maken met S7-300, S7-400, S7-1200 en S7-1500 Ethernet controllers voor gebruik in Ignition; bijvoorbeeld in de SQL Bridge en Vision modules.

DNP3 Driver
Een TCP / IP DNP3-masterimplementatie die verbinding kan maken met elk DNP3-slave apparaat. Ondersteunt DNP3 Level 1, 2 en 3 implementaties. Opmerking: ondersteunt DNP3 Secure Authentication niet.

Omron Driver
Maak verbinding met Omron-apparaten. Ondersteunt nieuwere apparaten zoals NJ- en NX-serie (via Ethernet / IP) en oudere apparaten in de CS- en CJ-serie (via FINS).

Mitsubishi Driver
Maak verbinding met Mitsubishi iQ-R, iQ-F (FX5U), Q-, of L-serie PLC’s om gegevens uit te wisselen tussen OPC-clients en apparaten die het MELSEC-protocol ondersteunen. 

EFM Emerson ROC
Maak verbinding met de volgende apparaten: Emerson ROC 107- en 800-serie flow-computers. EFM ondersteunt realtime, alarm-, historische en gebeurtenisgegevens.

Opto 22 groov EPIC SNAP PAC
Maak verbinding met de volgende producten van Opto 22: SNAP PAC R1, R2, S1 en S2, SOFTPAC en GRV EPIC PR1. Hiermee kunnen de verzamelde tags rechtstreeks gebruikt worden in Ignition.

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?