Ignition Perspective Module

Perspective Module

Bouw mobile-responsive HTML-toepassingen die op elk scherm werken

Met Perspective bouw je eenvoudig volwaardige, industriële applicaties in HTML5 voor het bewaken en besturen van jouw proces rechtstreeks vanaf jouw mobiele apparaat, desktop en bedieningspaneel. Of het nu voor SCADA, HMI of een ander doel is, de applicaties die je in Perspective bouwt, zien er prachtig uit en worden moeiteloos uitgevoerd op jouw apparaat of in een andere grote browser.

Gebouwd voor mobiel, klaar voor het veld

Met Perspective Workstation kan je direct runtime-clients via het web implementeren op elke HMI, desktop, werkstation en configuratie met meerdere monitoren, zonder dat je een webbrowser van derden nodig hebt. Perspective Mobile legt de kracht van jouw productievloer in de palm van jouw hand. Door je in staat te stellen prachtige, op mobiele apparaten reagerende industriële applicaties te maken die moeiteloos op elk mobiel apparaat draaien, kan je met Perspective Mobile jouw processen vanaf elke locatie bekijken en beheren.

Ignition Perspective voor mobiele applicaties

Belangrijkste functies van de Perspective module

Echte controle binnen handbereik
Bekijk jouw hele systeem in één oogopslag en beheer jouw processen met touchscreen mogelijkheden, waaronder knijpen en zoomen.

Scan gemakkelijk barcodes en meer
Verander jouw mobiele apparaat in een scanner die gemakkelijk elke barcode, inclusief QR-codes, naar jouw SCADA-systeem kan sturen.

Profiteer van geolocatie
Gebruik de GPS van jouw mobiele apparaat om geolocatiegegevens te verstrekken om jouw applicatie in het veld te verbeteren.

Maak verbinding met Bluetooth-apparaten
Benut de mogelijkheden van jouw mobiele apparaat om direct verbinding te maken met Bluetooth-apparaten.

Gebruik de versnellingsmeter van jouw mobiele apparaat
Maak optimaal gebruik van de versnellingsmeter van jouw mobiele apparaat om een ​​nieuw niveau van interactie met jouw applicatie toe te voegen.

Ignition Perspective reageert op jou
Het past zich automatisch aan aan schermen van elk formaat, waardoor je een persoonlijk beeld krijgt van jouw unieke processen, geoptimaliseerd voor elk apparaat dat je gebruikt.

Ontwerp schermen van elk formaat
Stroomlijn jouw ontwikkelingsproces met robuuste ontwerpcomponenten en functies waarmee je tegelijkertijd kan ontwerpen voor mobiele apparaten, desktops, beeldschermen en bedieningspanelen. Met nieuwe, responsief geoptimaliseerde containertypes, kan je de gebruikerservaring in de Ignition Designer aanpassen met een simpele selectie.

Draai in de kioskmodus
Met Perspective Workstation kan je jouw klanten in kioskmodus op volledig scherm laten werken, waardoor afleiding van het onderliggende besturingssysteem wordt geëlimineerd en operators gefocust blijven op wat belangrijk is.

Beveilig systemen met geavanceerde protocollen
Ignition Perspective is vanaf de basis opgebouwd met moderne cyberbeveiligingsprotocollen die vooroplopen in de ontwikkeling. Het ondersteunt toonaangevende versleutelingsprotocollen en is compatibel met de huidige identiteitsinfrastructuur. Het toestemmingsmodel maakt op rollen gebaseerde beveiliging mogelijk voor volledige systeembescherming.

Configureer eenvoudig componenten met berichtafhandeling
Bouw eenvoudig robuuste systemen door gebruik te maken van berichtafhandeling, een systeem waarmee componenten berichten rechtstreeks van elkaar kunnen ontvangen. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit om sterke, flexibele en complexe verbindingen tussen componenten te maken en vereist minder code.

Maak gebruik van CSS3 voor Cross-Project Styling
Gebruik sterke en flexibele CSS3-stijlen om het uiterlijk of de positie van iets in jouw applicatie te veranderen en om veranderingen door het hele systeem mogelijk te maken. Met Perspective is het eenvoudig en snel om consistente stijlen voor grote projecten te creëren.

Native Client Launchers
Met native client-opstartprogramma’s voor Windows, Mac en Linux kan je eenvoudig clients op elk belangrijk besturingssysteem starten zonder dat je plug-ins nodig hebt.

Update jouw applicaties onmiddellijk
Gegevens worden rechtstreeks aan een Perspective-applicatie geleverd via een permanent communicatiekanaal, zodat eventuele visualisaties of tagwijzigingen direct in jouw applicatie worden weergegeven.

Makkelijk te leren
De ontwerpomgeving van Perspective is ontworpen voor optimale effectiviteit en eenvoudige acceptatie en is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Knoppen, grafieken, displays en afbeeldingen nemen de huidige SCADA-gevoeligheden over met extra mobiele mogelijkheden die direct in de ontwerpomgeving zijn ingeschakeld.

Gebruik elk groot besturingssysteem zelfs iOS en Android
Ignition Perspective-clients kunnen op elk groot besturingssysteem worden uitgevoerd en moeiteloos op iOS en Android met de Ignition Perspective-app.

Een universeel platform
Perspective draait op het universele platform van Ignition en werkt naadloos samen met alle Ignition-modules. Je kan eenvoudig elke soort industriële applicatie bouwen en overal implementeren, allemaal met één platform.

Onbeperkt aantal clients
Met Perspective kan je een onbeperkt aantal runtime-clients moeiteloos starten op zoveel mobiele apparaten, HMI’s, industriële panelen, pc’s en laptops als je nodig hebt.