Ignition Reporting module

Reporting

Met de Reporting module maak je snel en gemakkelijk uitgebreide, dynamische PDF-rapporten

Het is gemakkelijker dan ooit om dynamische, professionele rapporten te maken en te verspreiden in Ignition. Deze module is een zelfstandige rapportageoplossing die het rapportageproces van begin tot eind vereenvoudigt en verbetert.

Ontwerp snel gebruiksvriendelijke rapporten

Genereer rapporten van bestaande bestanden of maak ze helemaal zelf met de Reporting module. Haal gegevens uit verschillende bronnen en ontwerp rapporten met een eenvoudig te gebruiken interface. Voeg diagrammen, grafieken, tabellen, kruistabellen, vormen en andere componenten toe voor een visuele impact. Sla jouw rapporten op in PDF-, HTML-, CSV- en RTF-bestandsindelingen en stel automatische planning en bezorging in.

Reporting module voor dynamische PDF-rapporten

Belangrijkste functies van de Reporting module

Selecteer gegevens uit vele bronnen
Specificeer een willekeurig aantal rapportparameters en gegevensbronnen in jouw rapporten. Je krijgt toegang tot informatie uit elke SQL-database. Je kan ook gemakkelijk gegevens opvragen uit alle andere modules van Ignition.

Ontwerp rapporten met een eenvoudig te gebruiken interface
Ontwerp jouw rapporten eenvoudig in de Ignition Designer. De interface is veel gebruiksvriendelijker dan die van andere rapportagesoftware. Hiermee kan je rapporten ontwerpen met hetzelfde intuïtieve gevoel en dezelfde snelle applicatie-ontwikkelingstools die je krijgt bij het ontwerpen van applicaties in Ignition. Hierdoor kan je jouw rapporten ontwerpen door middel van slepen en neerzetten.

Plan rapporten in om automatisch uit te voeren
Met de Reporting module kan je een rapport plannen om regelmatig uit te voeren; bijvoorbeeld elke maandag om 17.00 uur. Je hebt ook de mogelijkheid om een getriggerde uitvoering in te stellen, wat betekent dat rapporten on-demand worden uitgevoerd wanneer ze worden geactiveerd door een gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een tagwisseling, een ploegwisseling, de voltooiing van een productierun.

Automatisch afdrukken, verzenden of opslaan
Geplande rapporten kunnen op veel manieren automatisch worden afgeleverd: afdrukken, e-mailen, opslaan op een bestandsserver, uploaden naar een FTP-server of scripting gebruiken om de bezorgmethode aan te passen.

Krachtige zoekhulpmiddelen
Deze module heeft een krachtige query-interface met slepen en neerzetten waarmee je eenvoudig complexe SQL-query’s kunt maken. Met de nieuwe querystructuur kan je complexe query’s creëren die relationele gegevens en proceshistorische gegevens op een naadloze manier kunnen correleren.

Wist je dat je alle modules gratis kunt uitproberen?

Download en installeer de volledige Ignition versie in slechts enkele minuten en probeer het voor zo lang als jij wilt, helemaal gratis!

 

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?