Ignition Tag Historian module

Tag Historian Module

Verander elke SQL-database in een industriële Tag Historian

Met deze module kan je een SQL-database omzetten in een hoogwaardige historische datalogger voor tijdreeksen. Het vereist minimaal werk om te implementeren en is eenvoudig te gebruiken, zelfs als je niet erg ervaren bent met SQL-databases. De kracht, het gebruiksgemak en de onvergelijkbare prijs-prestatieverhouding van de module maakt het dé duidelijke keuze voor het opslaan van waardevolle historische informatie van jouw organisatie.

Bewaar historische data met één klik

Met deze module kan je met één muisklik historische data op een tag in jouw database opslaan. Hiervoor is geen complexe configuratie, afstemming of gegevensmodellering vereist.

Tag Historian module voor het historisch opslaan van gegevens

Belangrijkste functies van de Tag Historian module

Maak moeiteloos tabellen
De Tag Historian module maakt en beheert tabellen voor jou, dus je hoeft geen kennis te hebben van databasebeheer om het te gebruiken.

Gemakkelijk binden van zoekopdrachten
Gebruik de gegevens intuïtief in Ignition met eenvoudige, visuele zoekbindingsschermen – het is niet nodig om SQL of complexe query’s te schrijven.

Krachtige Historian Engine
De krachtige Historian Engine van de module ondersteunt automatisch compressie, segmentatie, interpolatie en aggregatie voor elke SQL-database.

Maak gegevens toegankelijker
Door jouw gegevens vast te leggen in een SQL-database, stelt de module jouw procesgegevens beschikbaar voor elke applicatie met databasetoegang.

Realtime grafieken en trends
Combineer met de Vision module om de informatie die je nodig hebt eenvoudig in afzonderlijke grafieken en diagrammen te plaatsen.

Geweldige prestaties en waarde
Door gebruik te maken van de kracht van SQL-databases, levert deze module geweldige prestaties tegen een fractie van de prijs van traditionele Historian producten.