Ignition Vision module

Vision Module

Bekijk en beheer processen in realtime

Bevrijd operators van het handmatig volgen van procesgegevens op whiteboards en klemborden door dynamische, mooie, realtime dashboards en bedieningsschermen te creëren met de Vision Module. Gebruik deze module om snel elk type visualisatie voor jouw industriële organisatie te bouwen: HMI, historische trending en alarmerende schermen, grafieken, graphics en nog veel meer.

Realtime status & controle

Visualiseer, analyseer en beheer veilig wat er op dit moment in de onderneming gebeurt. Ignition maakt het gemakkelijker door de combinatie van realtime status- en controlefuncties, SQL-database-integratie, de krachtige grafische mogelijkheden van deze module en een solide beveiligingsondersteuning.

Ignition Vision module

Belangrijkste functies van de Vision module

Start onmiddellijk een onbeperkt aantal clients
Met de Vision module kan je een onbeperkt aantal runtime-clients starten naar zoveel HMI’s, industriële panelen, pc’s en laptops als jij nodig hebt.

Eenvoudige interface met PLC’s en databases
Met Ignition kan je eenvoudig verbinding maken met elk belangrijk type PLC of database en die gegevens in jouw SCADA-systeem integreren. Met krachtige, gebruiksvriendelijke eigenschappen voor het binden van eigenschappen, kan je met deze module applicaties maken die database-informatie op elk scherm weergeven en gegevens rechtstreeks naar elke database schrijven.

Analyse in één oogopslag eenvoudig gemaakt
Geef realtime en historische gegevens weer op aanpasbare grafieken, tabellen en graphics. Stel snel dashboards in, houd Key Performance Indicators (KPI’s) bij en bekijk trends. Gebruik in combinatie met de Alarm Notification module om snel realtime alarmschermen in te stellen.

Maak binnen enkele minuten nieuwe schermen
De meegeleverde Ignition Designer zit boordevol tools die de ontwikkeling snel en intuïtief maken. Gebruik slepen en neerzetten om eenvoudig en direct gegevens te koppelen aan invoer, weergaven, tabellen en andere componenten. Bespaar ontwikkeluren met componentsjablonen.

Voeg eenvoudig afbeeldingen en animaties toe
Deze module bied je vele manieren om jouw proces tot leven te brengen met krachtige grafische en animatietools. Importeer elk SVG-bestand, kies uit bijna 4.000 kant-en-klare afbeeldingen die beschikbaar zijn in de Symbol Factory of teken jouw eigen vectorafbeeldingen. Maak eenvoudig animaties door vormeigenschappen aan gegevenswaarden te binden.

Ingebouwde Python-scripts
Bereik geavanceerde functionaliteit met behulp van de ingebouwde script-engine van Python. De scripttaal van Python is goed ondersteund, krachtig en gemakkelijk te leren en te lezen, dus jouw projecten zijn gemakkelijk te onderhouden.

Voeg Secure Client Authentication toe
Deze module ondersteunt toonaangevende versleutelingsprotocollen en moderne, webbased authenticatiestrategieën zoals identiteit, Multi-Factor Authentication (MFA) en Single Sign-On (SSO). Het nieuwe machtigingsmodel maakt beveiliging per gebruikersrollen mogelijk voor volledige systeembescherming.

Fabrieksvloer bewezen
Deze module is perfect voor de fabrieksvloer, standalone HMI’s en desktopschermen. Het is snel, betrouwbaar en bewezen, na meer dan 10 jaar gebruik op de fabrieksvloer en talloze applicaties over de hele wereld.

Ondersteund op lange termijn
Met deze module krijg je langdurige ondersteuning, wat betekent dat deze gedurende vijf jaar na de release van de aangekochte versie wordt ondersteund met nieuwe updates en verbeteringen.

Werk alle schermen bij met één klik
Breng wijzigingen aan in het hoofdprojectscherm en update al jouw klantschermen onmiddellijk door op de update-knop te klikken.

Ondersteuning voor scherm met hoge resolutie
Clientschermen zien er altijd scherp uit, dankzij hun strakke, moderne ontwerp en ondersteuning voor displays met hoge resolutie.

Ondersteunt SSL
Elke client is beveiligd met SSL-protocollen. Gebruik authenticatiegroepen om de toegang tot bepaalde delen van een project te beperken.

Native Client Launchers
Met native client opstartprogramma’s voor Windows, Mac en Linux kan je eenvoudig clients naar elk belangrijk besturingssysteem starten zonder dat je plug-ins nodig hebt.

Gebouwd met de kracht van Ignition
Vision draait op het universele platform van Ignition en werkt naadloos samen met Ignition Edge en alle Ignition-modules.