Ignition Voice Notification module

Voice Notification

Met de Voice Notification module krijg je telefonische alarmmeldingen
Zorg ervoor dat geen enkel ernstig probleem over het hoofd wordt gezien door de levering van alarmmeldingen aan de juiste mensen te versnellen. Deze module maakt gebruik van de modernste tekst-naar-spraaktechnologie om telefonische meldingen toe te voegen aan jouw alarmwaarschuwingsproces. Voeg tekstmeldingen toe met de SMS Notification module voor nog meer opties.

Meldingen via een telefoongesprek

Stel spraakmeldingen in voor alarmen in Ignition met de Voice Notification module. Gebruik tekst-naar-spraak-technologie om gebruikers via een telefoontje op de hoogte te stellen van een alarm en om gebruikers in staat te stellen het alarm te bevestigen met een eenvoudige code. Het ondersteunt alarmmeldingen in het Engels, Spaans, Frans en Italiaans. Het VoIP-over-SIP-spraakmeldingssysteem kan worden gekoppeld aan een VoIP-telefoonsysteem of online VoIP-service, of worden overbrugd naar een standaardtelefoonlijn met behulp van een bestaande telefoongateway.

Andere Ignition Core modules

» SMS Notification
» Twilio Notification
» OPC UA
» Drivers for OPC UA
» OPC COM

Wist je dat je alle modules gratis kunt uitproberen?

Download en installeer de volledige Ignition versie in slechts enkele minuten en probeer het voor zo lang als jij wilt, helemaal gratis!