Ignition Web Development module

Web Development

Met de Web Development module kan je web services gebruiken in Ignition
Met deze module kan je rechtstreeks programmeren tegen de webserver in de Ignition gateway. Webpagina’s kunnen met de hand worden gebouwd met behulp van een combinatie van Python-programmering en statische web bronnen zoals afbeeldingen, CSS-bestanden, javascript-bestanden en HTML-bestanden. Je kan aangepaste webpagina’s rechtstreeks tegen de Ignition-server ontwerpen en hosten.

Configureer aangepaste web services oproepen

Door middel van de Web Development module kunnen externe systemen communiceren met de Ignition-server via webservice oproepen. Laat SAP– en ERP-systemen gegevens rechtstreeks bij Ignition opvragen door een aangepaste, volwaardige API te ontwikkelen.

Veel nieuwere barcodescanners zijn geschikt voor het web en gebruiken geen seriële poorten om verbinding te maken. Voor dit soort scanners kan je deze module gebruiken om alle verbindingsfuncties te schrijven die je nodig hebt. Dit opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden om verbinding te maken met verschillende mobiele apparaten.

Wist je dat je alle modules gratis kunt uitproberen?

Download en installeer de volledige Ignition versie in slechts enkele minuten en probeer het voor zo lang als jij wilt, helemaal gratis!

 

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?