AT-Automation verbindt zich als hoofdsponsor aan het damesteam van Basketbal Academie Limburg

16 oktober 2021

Ignition SCADA

Vanaf 16 oktober 2021 gaan Basketbal Academie Limburg en AT-Automation de samenwerking aan voor minimaal 5 jaar. De Weerter club krijgt zo de mogelijkheid de dames teamsport naar een hoger niveau te tillen en streeft naar deelname aan de Women’s Basketball League in 2022- 2023.

Samen zorgen we voor groei

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft in ons een betrokken partner gevonden. We ondersteunen het BAL damesteam met de groei van de dames topsport. Het partnerschap ligt in lijn met onze visie, waarin samenwerking centraal staat.

Wij helpen bedrijven in de maakindustrie met het optimaliseren van productieprocessen.
We zijn gespecialiseerd in het bouwen en reviseren van besturingskasten, het programmeren van PLC- en robotbesturingen en het inzichtelijk maken van processen en prestaties met SCADA en MES applicaties.

“We doen de projecten samen mét onze klanten en zien onze klanten als collega’s. We gaan er van uit dat je samen altijd tot de beste oplossing komt om verder te groeien. Vanuit die filosofie gaan we ook het partnerschap met BAL aan”, aldus Ard Triepels, directeur van AT-Automation.

Ontwikkelen van talent

BAL en AT-Automation komen uit Weert en delen de kernwaarden: Samen, Plezier, Open, Respect en Toewijding. Wij willen het damesteam van BAL in de gelegenheid stellen om de top te behalen. Ard Triepels: “Het ontwikkelen van talent is zowel binnen de topsport als binnen het bedrijfsleven erg belangrijk. Het is niet geheel toevallig dat we elkaar gevonden hebben en elkaar goed aanvullen. Wij zijn erg trots op ons partnerschap met BAL en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.” 

Ook BAL voorzitter Jeroen van Veen is erg enthousiast over de nieuwe hoofdsponsor. “Net als AT-Automation hechten wij grote waarde aan het ontwikkelen van talenten binnen onze teams. Wij zijn erg blij met dit partnerschap en zien het als een uitgelezen mogelijkheid om het damesteam op weg te helpen naar de Women’s Basketball League.”

Anderen bekeken ook

Windows Server 2012/R2 binnenkort end-of-life

Windows Server 2012/R2 binnenkort end-of-life

Windows Server 2012/R2 binnenkort end-of-life Het belang van compatibiliteit, beveiliging en efficiëntie voor de bedrijfsvoering In dit artikel Naderende gevolgen voor jouw Windows Server 2012/R2 Welke stappen kun je nemen? Zorgeloos upgraden: Check de compatibiliteit...

Lees meer
Bart Mans nieuwe mede-eigenaar AT-Automation in Weert

Bart Mans nieuwe mede-eigenaar AT-Automation in Weert

Bart Mans is per 1 januari 2023 ingestapt als partner en is nu samen met oprichter Ard Triepels de trotse eigenaar van AT-Automation. Met de toetreding van Bart Mans tot de directie zijn we klaar voor de verdere groei en professionalisering van het bedrijf.

Lees meer
Schaalbare industriële automatiseringsoplossingen

Schaalbare industriële automatiseringsoplossingen

Ontdek direct hoe toekomstbestendig jouw SCADA-systeem is aan de hand van een checklist. Heb je vragen met “nee” beantwoord? Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 21 juni 2022 en maak kennis met onze schaalbare industriële automatiseringsoplossing.

Lees meer
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?