Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Ignition SCADA & MES Software GOLD Integrator

Reacties uitgeschakeld voor Ignition SCADA & MES Software GOLD Integrator Ignition, Nieuws

Ignition Gold Certified Integrator

AT-Automation is onlangs door Inductive Automation bekroond tot Certified Gold Integrator voor hun Ignition SCADA en MES software.

Ignition platform

Het Ignition platform voor SCADA en MES is oorspronkelijk ontwikkeld door een groep van software-engineers die gefrustreerd waren over beperkingen die worden opgelegd door de SCADA en MES software van de traditionele leveranciers in de markt.

Unlimited Licensing

Het “Unlimited Licensing” concept maakt dat de software slechts een keer hoeft worden aangekocht. Het Ignition software pakket bevat een onbeperkt aantal clients, tags, verbindingen en is onbeperkt schaalbaar. Dit in tegenstelling tot vele andere pakketten die de klant dwingen dure licenties te betalen elke keer als ze een extra scherm willen in hun systeem. Databases en data logging zijn het hart van het Ignition platform en het is mogelijk verbindingen te maken met PLC’s van toonaangevende fabrikanten.

Ignition SCADA & MES software

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Ignition software? Ga dan naar onze SCADA of MES pagina. Hier vindt u een bron aan informatie. Mocht u achteraf toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Meer interessante Ignition blogs voor jou:

 

Comments are closed.