Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Onbeperkt Clients (Onbeperkte Licenties)

Onbeperkt Cliënts ● Onbeperkt Tags ● Onbeperkt Verbindingen ● Onbeperkte Schaalbaarheid

Onbeperkt Cliënts

Met Ignition, betaal jij een vaste prijs per server licentie en jij krijgt hier onbeperkt cliënts voor. Iedere medewerker van jouw bedrijf kan inzicht krijgen in de activiteiten zonder extra kosten.

 

 

 

Run-Time Cliënts

Ignition biedt een onbeperkt aantal cliënts per server, wat betekent dat jij zoveel run-time cliënts kan lanceren als jij wil. Omdat het online brengen van nieuwe cliënts zo gemakkelijk is, is het opschalen uiterst eenvoudig.

 

 

Iedereen Krijgt Toegang

Ignition software is gebaseerd op  moderne informatie technologie specificaties. Dat betekent directe TCP (Transmisison Control Protocol), HTTP en SSL voor het lanceren van een cliënt vanaf de server en standaard SQL-databases voor het opslaan van belangrijke data.

Het opzetten van cliënt toegang is net als het verschaffen van toegang tot een webserver, dus de IT-afdeling kan het snel opzetten.

 

 

betaalbare-scada

Budget Herverdeling

Of jouw project nu op een krap budget zit of niet, is het altijd makkelijk om kostenbesparing te waarderen. Met het simpele prijsmodel van Ignition spendeer jij minder geld aan software licentiekosten, zo kan jij meer geld investeren in het ontwikkelen van beteren projecten.

 

______________________________________________________________________________________________________________

Download Ignition en probeer het vandaag nog uit
Binnen 3 minuten ben jij al bezig. Onbeperkt Gebruik, Geen Verplichtingen!

ignition-begin-vandaag

 

<< Terug naar Onbeperkte Licenties