Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Onbeperkte Tags (Onbeperkte Licenties)

Onbeperkt Cliënts ● Onbeperkt Tags ● Onbeperkt Verbindingen ● Onbeperkte Schaalbaarheid

Onbeperkt Tags

In de moderne productie installaties van vandaag, is er geen logica te vinden achter het betalen per tag, dus waarom zou je dit doen? Met Ignition kan jij onbeperkt tags gebruiken dus jij zal er nooit extra voor hoeven te betalen.

 

 

Drag-en-Drop Ontwikkeling

Ignition’s SQL-Tags systeem maakt het brengen van waarden uit PLCs in jouw project gemakkelijk. Blader simpelweg door jouw project en sleep de tags erin die jij wil.

 

 

Data Templates

Bouw UDT (user-defined data type) tags voor jouw systeem. Deze templates sturen data na structuren die al bestaan in jouw PLC of ontwerp je eigen template vanaf de grond af. Vervolgens kan jij voorbeelden creëren die jij door jouw gehele systeem kan gebruiken.

Het beste gedeelte als jij een aanpassing moet maken aan het type data is, dat jij alleen een wijziging hoeft aan te brengen aan de Master UDT en elk voorbeeld zal automatisch ge-update worden.

 

 

 

PLC Besturingen

.
Data Vanaf Elk Apparaat

Jij kan tags creëren van meerderen bronnen en dat allemaal in hetzelfde project. Breng waardes naar binnen van meerdere PLCs, verschillende OPC-servers en andere tags zonder enige beperkingen. Jij bent ook vrij om jouw tags te structureren op een manier die zinvol is voor jouw project.

 

______________________________________________________________________________________________________________

Download Ignition en probeer het vandaag nog uit
Binnen 3 minuten ben jij al bezig. Onbeperkt Gebruik, Geen Verplichtingen!

ignition-begin-vandaag

 

<< Terug naar Onbeperkte Licenties