Wij zijn AT-Automation

Jóúw industriële automatiseringspartner

Geef jouw processen een boost

Met onze jonge blink, een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid blijven wij volop in ontwikkeling om je te helpen het maximale uit jouw productieprocessen te halen. Als productiebedrijf wil je uitblinken voor jouw klanten door beter, sneller en betrouwbaarder te zijn dan de concurrentie. Daarvoor heb je een machinepark nodig dat optimaal presteert, zonder storingen en al helemaal zonder downtime. Laten wij jou, als dé kennispartner op het gebied van industriële automatisering, daar nou net mee kunnen helpen. 

Besturingstechniek

Of het nu gaat om een geheel nieuwe besturingskast, het vervangen van een PLC, het maken van nieuwe elektrische tekeningen, het doorvoeren van wijzigingen in een bestaande PLC of het visualiseren van de verzamelde data op een HMI-scherm, wij zorgen dat jouw machine weer als nieuw functioneert.

Lees verder »

Ignition SCADA/MES

Werk jij nog veel met Excel of papier en krijg jij hierdoor niet de juiste inzichten? Laat zowel mensen, machines als systemen efficiënt met elkaar samenwerken met Ignition. Maak kennis met het ongelimiteerde platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en Edge. Ignition lost alle grote pijnpunten van traditionele systemen op.

Lees verder »

Ignition Training

Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander de ins en outs van Ignition. Neem deel aan de Apprentice waar je kennis maakt met Ignition of ga voor de Wizard waarin dieper wordt ingegaan op de basis functies. Volg de Magician waarin je tips & tricks krijgt om zo effectief mogelijk te programmeren.

Lees verder »

Jaren ervaring

Afgeronde projecten

Gemiddelde klantbeoordeling

Blije klanten

Onze kernwaarden

R

Kwaliteit

We gaan door tot het beste resultaat, ook als de klant allang tevreden is.

Groei

We willen vooruit als mens, maar ook als organisatie.

Commitment

We zijn altijd behulpzaam richting klanten en het team, afspraak is afspraak.

Respect

Een team een taak, iedereen is gelijk.

Eerlijkheid

We zijn transparant en fair naar klanten en collega’s.

Klanten die ons vertrouwen

Door de heldere communicatie met het team van AT-Automation zijn we in staat een overwogen keuze te maken voor een duurzaam en flexibel productieproces. Dit, samen met de intensieve kennisoverdracht geeft ons de mogelijkheid om straks zelf aan de slag te gaan met gewenste verbeteringen en uitbreidingen.

Joris Markenstein

Toray Advanced Composites

Wanneer je samen met een Integrator als AT-Automation de basis legt met goed ingerichte applicaties en goed ontworpen wireframes is een uitbreiding of aanpassing op de machinelijn vrij gemakkelijk zelf uit te voeren.

Jeroen Smits

EKK Eagle Simrax

Zeer weinig tijd tussen opdracht en uitvoering en toch perfect uitgevoerd zonder opstartproblemen. Telkens een goede en correcte samenwerking, scherpe prijzen en een oplossing naar wens of zelfs beter.

Tom Desutter

Ebema

Deze partner voldoet volledig aan onze verwachtingen. Onze ambitie om al onze lijnen te laten updaten door een externe partner bleek kostentechnisch onrealistisch. Door het meedenken en advies van AT-Automation en het gemak van Ignition hebben we oplossingen gevonden waardoor we veel zelf kunnen doen. Hierdoor kunnen we op eigen tempo en kostenbesparend al onze productielijnen upgraden naar een modern SCADA systeem.

Jaap de Cloe

Fujifilm

Trotse hoofdsponsor van BAL

Wij zijn trotse hoofdsponsor van het damesteam van Basketbal Academie Limburg (BAL) en ondersteunen ze met de groei van de dames topsport.

“We doen de projecten samen mét onze klanten en zien onze klanten als collega’s. We gaan er van uit dat je samen altijd tot de beste oplossing komt om verder te groeien. Vanuit die filosofie zijn we ook het partnerschap met BAL aangegaan. Daarnaast is het ontwikkelen van talent zowel binnen de topsport als binnen het bedrijfsleven erg belangrijk.”
Ard Triepels, Algemeen Directeur van AT-Automation. 

Lees meer over deze sponsoring »

Meet the team

 

Ard Triepels
Algemeen Directeur

Bart Mans
Mede-eigenaar

Stijn Roothans
Technisch Accountmanager

Joeri In den Kleef
Teamleider Ignition

Jos Reuser
PLC Engineer

Mirka Korten
Marketing Manager

Daan Cruts
PLC Engineer

John Meerten
Software Engineer

Jordy Kooijman
Software Engineer

Bas de Jong
Software Engineer

Jeroen Wolters
Service- & Onderhoudsmonteur

Dennis Defauwes
PLC Engineer

Jelle Verstappen
Software Engineer

Esther Pustjens
Officemanager

Wouter Blezer
Software Engineer

Bart van Nierop
Service- & Onderhoudsmonteur

Jarn Verlinden
Software Engineer

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?