Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Professionele PLC Besturingen Die Het Verschil Maken

HMI Verbinden met PLC

Krachtige PLC oplossingen Bel Ons Vandaag  |.   +31(0)495 622 554 |   info@at-automation.nl

Uw PLC (Programmable Logic Controller) Specialist

Van waterstraal snijden in de automobiele industrie tot aan het bedrukken van Brand bier kratjes – met besturingen van AT- Automation automatiseer je op een zeer betrouwbare en economische wijze. Wij bieden u een omvangrijk productenprogramma met PLC’S aan. Voor elk project bieden wij een productenprogramma aan met de meest innovatieve besturingsoplossingen.

“Het hoeft absoluut niet kostbaar of gecompliceerd te zijn!”

Wij verzorgen o.a. compleet nieuwe projecten waarbij wij het ontwerp, panelen bouw, programmering en installatie bij u op locatie verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor het reviseren van machine besturingen.

Voordelen van het werken met AT-Automation:

  • Betrouwbaar & Vakkundig

    Als onze ervaren PLC programmeurs iets programmeren mag je er vanuit gaan dat het getest is en werkt. Wij letten er nadrukkelijk op dat alles wat wij doen voldoet aan de eisen van de klant. Ook letten wij extra op de veiligheid.

  • Klantgerichte Flexibiliteit

    Bij AT-Automation staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Zo begrijpen wij dat tijdens het uitvoeren van een opdracht onverwachte situaties kunnen ontstaan, hier houden wij dan ook rekening mee. Een goede nazorg van een project kan je ook bij ons verwachten.

  • Meer Dan 20 Jaar Gespecialiseerd

    Wij zjin al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen. Analyseren, optimaliseren, ontwerp, implementatie in het operationeel proces; automatisering is maatwerk. Van kleinschalige oplossingen tot aan totaaloplossingen zijn wij het juiste aanspreekpunt voor jou.

Logo Autoneum Genk
Autoneum Belgium NV

Murat Avci Maintenance Supervisor : “Je kunt merken dat ze uit de automotive komen”

Autoneum staat als toeleverancier van de automobielfabrikanten zoals Volvo, Ford , Toyota en Citroën onder constante leverdruk. Stilstanden bij onze eindklanten zijn onbespreekbaar. Om deze reden vragen wij het maximale van onze toeleveranciers.

AT-Automation maakt al jaren deel uit van onze vaste groep toeleveranciers waarop wij kunnen vertrouwen. Of het nu gaat om het leveren van storingstechniekers die ons ondersteunen in het onderhoud of het optimaliseren van de productieprocessen om een hogere machine beschikbaarheid te verwezenlijken, het reduceren van cyclustijden of het met een strakke planning (met minimale stilstandtijden) upgraden van verouderde besturingen, de mensen van AT-Automation weten wat belangrijk is voor ons en voor onze klanten. Je kunt merken dat ze uit de automotive komen.

Bekijk onze efficiënte werkmethode

Besturingen Die Het Verschil Maken

Volledige bediening van de robot via de HMI van de PLC

Volledige bediening van de robot via de HMI van de PLC

Middels koppelingen tussen PLC en robotbesturing verzorgen wij de programmering en koppeling. Dit doen wij zodat er vanuit
de PLC rechtstreeks besturingsopdrachten gegeven kunnen worden aan de robot (Vanuit de PLC worden dan de posities berekend).
Op deze manier wordt het voor u eenvoudiger gemaakt om robots te integreren in verpakkingslijnen of andere systeemprocessen.

Tevens is er dan minder specifieke robotkennis nodig voor uw programmering; de intelligentie wordt namelijk op PLC-niveau gebracht.
Een ander belangrijk voordeel hiervan is dat de volledige bediening van de robot via de HMI van de PLC kan lopen,
waardoor het voor operators veel eenvoudiger wordt om de robot te bedienen.

PLC, Robotics, scada & mes software specialist.

Weten Hoe PLC BesturingenU Kunnen Helpen?

Krijg snel en vriendelijk antwoord op uw vragen of nog meer informatie over wat wij vooru kunnen betekenen en
achterhaal de ideale PLC besturing oplossing voor uw organisatie.

Bedrijven die rekenen op AT-Automation:

SCADA Oplossing | MES/OEE Oplossing | HMI Oplossing | IIdD Oplossing | PLC Oplossing | Alarming Oplossing | Reporting Oplossing | Edge Oplossing