Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Opzoek naar een uitdagende stage plek?ignitionscada

Zoek je een mooie kans binnen een innovatief en dynamisch IT bedrijf met een no nonsense sfeer?
AT-Automation houdt van directe, eerlijke en heldere communicatie en biedt jou de kans voor een
uitdagende stage plek.

In ons leertraject word je namelijk getraind om SCADA en/of PLC software onder de knie te krijgen.
In jouw stage periode volg je zowel een zelfstudie als klassikale interne training. Je start met het
kijken van video’s omtrent Ignition SCADA/MES software.  Zodra je hier de basis van weet gaan we
je inzetten bij lopende/nieuwe projecten.

Wat wij jou te bieden hebben:

• Frisse werkomgeving in een mooi kantoor.
• Jong team met zowel MBO-ers, HBO-ers en WO-ers.
• Iedereen heeft een achtergrond in de ICT of industriële automatisering.
• Er wordt voor vooraanstaande bedrijven gewerkt in een snel groeiende en innovatieve markt.
• Stagevergoeding (de hoogte hiervan ligt aan jouw prestaties!)

Werkzaamheden: 

Voor klanten (zowel groot als klein) implementeer je PLC/SCADA besturingsoplossingen voor
industriële machines of processen. Je vertaalt de wensen van de klant in een functioneel en/of
technisch ontwerp. Je programmeert PLC’s en/of SCADA systemen, test de functionaliteit en voert
de inbedrijfstelling uit. Gedurende het project overleg je met de klant en koppel je de voortgang
terug aan je team.

Wat onze werknemers zeggen over ons:

Bart Mans – Control Engineer

“In eerste instantie was ik opzoek naar een redelijk klein bedrijf. Dit omdat hier het meeste geleerd kan worden in mijn opzicht. In een klein bedrijf kun je onderdeel zijn vanaf het begin tot het eind van een project. Maar bij een klein bedrijf is het ook altijd maar afwachten hoe de begeleiding tot stand komt, omdat er maar weinig personen aanwezig zijn.

Dit is mij uiteindelijk heel erg meegevallen. Er werd uiteraard veel zelfstandigheid verwacht maar als het nodig was, dan kwam er gewoon iemand rustig naast je zitten. Vanuit daar ging je dan samen door tot het werkte.

De ervaring die ik bij AT-Automation heb is dat het een energiek en hard groeiend bedrijf is met een leuk team. De kansen die binnen dit bedrijf liggen zijn enorm, waardoor er altijd een uitdaging blijft staan.

Deze kansen hebben ervoor gezorgd dat ik veel verantwoordelijkheid krijg, wat ik een leuke uitdaging vind. Als je graag iets nieuws wilt proberen is hier in de meeste gevallen wel de mogelijkheid voor. Ook heb je als Young professional veel inspraak in het bedrijf en worden je wensen en de haalbaarheid hiervan altijd uitvoerig besproken.

Het resultaat van werken bij AT-Automation is dat je na elke werkdag tevreden naar huis gaat en de volgende dag weer vol goede moed begint. Indien er problemen zijn binnen een project kan je altijd terugvallen op je collega’s, die je dan verder helpen, zelfs buiten werktijden om.

Deze gemoedelijkheid werkt erg positief binnen het bedrijf. Binnen AT-Automation zul je merken dat als je als medewerker veel inzet en motivatie toont, dit zeer positieve effecten zal hebben voor jezelf.

Mensen met enkele jaren ervaring en die net afgestuurd zijn zouden goed binnen het team en de werkzaamheden van AT-Automation passen. Omdat wij met de nieuwste soft- en hardware werken, waar veel mensen nog geen ervaring mee hebben. Daarom is het erg fijn dat binnen AT-Automation de mogelijkheid en de tijd bestaat om deze soft- en hardware te leren gebruiken.

Deze mogelijkheid bestaat lang niet binnen alle bedrijven. Vaak wordt een bepaald ervaringsniveau verwacht wat voor net afgestudeerde of jonge professionals erg moeilijk te behalen is. Voor deze personen liggen er grote kansen binnen ATA.

Voor mij is AT-Automation een bedrijf waar ik nu met erg veel plezier en gedrevenheid werk. Waar ik in de toekomst nog genoeg uitdagingen zal krijgen om te groeien als persoon maar ook in de werkzaamheden die hier gedaan worden.

AT-Automation is op dit moment een enorm groeiend bedrijf, deze groei vind ik bijzonder interessant en ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken. Kortom een bedrijf wat in zijn bloeiende periode zit en waar erg veel kansen liggen voor jonge professionals.”

Stan Rietjens – Software Engineer

“Waar ik bij AT-Automation eerst aan twijfelde was of AT-Automation het zelfde beeld voor zich had als ik in wat ik voor ze kon betekenen. Zijn de collega’s behulpzaam, vriendelijk? Hoe zijn de werktijden? Ga ik het hier naar mijn plezier hebben als ik hier ga werken?

Na een goed gesprek zijn we uiteindelijk samen tot een overeenstemming gekomen over wat ik wel en nog niet kan doen bij AT-Automation. Tijdens mijn eerste weken bij ATA werd al snel duidelijk dat mijn collega’s heel vriendelijk waren. Als ik met een vraag zat werd ik vrijwel direct geholpen. De werktijden zijn flexibel, wat ik een grote plus vind. Daar komt nog eens bij dat ik me op nog geen enkel moment heb verveeld bij AT-Automation door de uitdagende werkzaamheden.

Door het werken bij AT-Automation is er de mogelijkheid om te groeien en niet alleen op professioneel gebied. Door de socialiteit van je collega’s gaat je socialenniveau ook omhoog. Er heerst echt een sfeer van “een voor alle en alle voor een”.

De kennis die ik door deze nieuwe ervaringen op doe en de sociale zaken helpen mij dus mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en laten mij binnen het bedrijf groeien. Zo word ik bijvoorbeeld steeds sterker in mijn communicatie naar klanten toe.

Dit alles heeft er toe geleid dat ik breder ben gaan nadenken over de manier van de mogelijkheden die kunnen leiden om het einddoel te bereiken.

Personen die willen doorzetten en niet na de eerste paar mislukte pogingen het willen opgeven zullen goed bij AT-Automation passen. Ben je sociaal sterk, kun je goed communiceren, wil je een bijdrage leveren om ATA te laten groeien, gedreven om altijd bij te leren en mee wilt praten over nieuwe technieken qua soft- en hardware? Dan is AT-Automation de werkgever voor jou!

Wat ik nog kwijt wil is dat ik AT-Automation een bedrijf vind dat goed voor zijn personeel, werkomgeving en werktijden zorgt. Je kunt er alle mogelijkheden krijgen om elke dag weer nieuwe dingen bij te leren.”

Peter van Gemert – Storingsmonteur

“Ga ik hier mijn draai vinden dacht ik naar aanleiding van mijn stageperiode bij ATA, aangezien deze periode zeer kort was en ik allemaal nieuwe mensen moest leren kennen. De werkzaamheden van AT-Automation waren ook niet zo bekend voor me. Zo had ik nog nooit gehoord van Ignition software. Verdere twijfels of vragen had ik eigenlijk niet. De website zag er goed uit, dit gaf voor mij de eerste doorslag om direct contact te leggen met AT-Automation.

Vanaf het begin was mijn ervaring goed bij AT-Automation, leuke collega’s waar je iedere dag een praatje mee kon maken. De sfeer onder elkaar zat ook goed, ik merkte dat men binnen dit bedrijf op elkaar kon bouwen en dat liet een goede indruk op mij achter.

Wat me vooral opviel was dat iedereen die hier werkzaam is achter je staat en bereid is om je (nieuwe) dingen te leren. En dat ze je niet direct zullen afstraffen als jou iets niet lukt of iets niet meteen onder de knie hebt.

Mij heeft het een leuke baan en een positieve werksfeer opgeleverd. Ik maak nu ook deel uit van die mensen waar je op kunt bouwen en dat geeft mij veel voldoening dat ik nu ook collega’s zo kan helpen.

Bij AT zijn er veel doorgroeimogelijkheden, je kunt hier bijna alle kanten op. Alleen je moet het wel zelf willen!

Mensen die uit dezelfde branche komen of die zich in onze branche willen verdiepen kunnen we goed gebruiken bij AT. Verder mensen waarvan ik denk dat die goed bij ons team passen, dus erg collegiaal en goed kunnen lachen met elkaar.

AT-Automation is een innovatief bedrijf dat momenteel in volle bloei staat. We zijn nu aan het groeien en krijgen de kans om mooie projecten in Ignition te verwerken. Dat is tevens waar AT naar streefde en als nog naar streeft. Ik denk als nieuwe mensen hier deel van willen uitmaken dat ze zich het beste snel kunnen melden bij AT-Automation.”

Joeri in den Kleef – Software Engineer

“Toen ik een stagebedrijf aan het zoeken was, was AT-Automation niet het eerste bedrijf waar ik mijn oog op liet vallen, dit kwam omdat ik er nog nooit van had gehoord. Maar na het bezoeken van hun website hadden ze toch mijn interesse weten te wekken.

Hierdoor heb ik een sollicitatiegesprek aangevraagd omdat ik wilde kijken hoe het zou zijn om bij een bedrijf zoals AT-Automation te werken. Ik wilde stage lopen bij een bedrijf waar ik me op mijn gemak en gewaardeerd voelde.

Wat ook belangrijk voor mij was, was dat ik veel zou bijleren tijdens mijn stage. Na een gesprek met Ard (directeur AT-Automation) was het voor mij direct duidelijk: “Hier wil ik stage lopen!”

Mijn ervaring met AT-Automation is dat het een klein maar nu hard groeiend bedrijf is. Er hangt een prettige werksfeer en er is nu al een leuk en jong team aanwezig. Daarnaast heb ik gekregen naar wat ik zocht: waardering.

Het leuke aan het werken bij AT-Automation is dat je erg gemotiveerd wordt om nieuwe dingen te leren, hier krijg je dan ook genoeg tijd en ruimte voor. Wat ik persoonlijk ook zeer prettig vind is dat je met een probleem altijd bij iemand terecht kan.

Het effect van werken bij AT-Automation is dat je iedere ochtend zonder tegenzin naar je werk gaat. Voor je het weet is het alweer vijf uur. Dan zijn er nog de prettige collega’s waardoor het werken bij ATA alleen maar leuker wordt.

Bijvoorbeeld wanneer je met een probleem zit kun je altijd terecht bij een van je collega’s voor hulp. Zelfs buiten werktijd om en voor zaken die niks met AT-Automation te maken hebben. Wat ook nog het geval is, als Ard je inzet ziet voor het bedrijf wordt je hier ook nog eens voor beloont.

Ik zou AT-Automation aanraden aan mensen die nog bezig zijn met hun studie en een goede afstudeerplaats zoeken of aan mensen die net klaar met hun opleiding zijn. Je zult wel geïnteresseerd moeten zijn in de werkzaamheden die wij hier verrichten, want ik ben van mening wanneer je iets leuk vind het leren hiervan geen probleem zal zijn. Bij AT-Automation zul je altijd iets nieuws leren omdat wij werken met de nieuwste softwarepakketten en hardwareconfiguratie.

Al met al een is AT-Automation een bedrijf waar ik iedere dag met veel plezier naar toe ga. Ik vind het ook erg prettig dat ik hier de ruimte krijg om te leren en zo te groeien in mijn vakgebied. Ik weet zeker dat ik bij AT-Automation nog lang genoeg uitdagingen zal krijgen. Tot nu toe leer ik elke dag nog iets nieuws.

Hiernaast vind ik het erg mooi dat ik deel mag uitmaken van zo’n mooi bedrijf dat in volle bloei staat. Het is ook erg prettig dat je van Ard veel vertrouwen krijgt waardoor er niet steeds op je vingers gekeken wordt.”

“Programmeren kun je leren”

Ben jij die stagiair opzoek naar een uitdaging? meld je dan via het contactformulier op onze website of bel ons op +31(0)495 622 554.

Ignition SCADA Software