Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Implementeer het Overal, Gebruik het Overal

Server-Centric Webgebaseerde Implementatie

Eén ding dat Ignition by Inductive Automation® onderscheidt van de concurrentie, is het servergerichte webgebaseerde implementatiemodel. Met Ignition kunnen we onmiddellijk een onbeperkt aantal zero-install, full runtime clients via het internet starten op vrijwel elk apparaat.

De centrale Ignition-gateway kan zich op één centrale server bevinden of worden gedistribueerd over meerdere servers, die zich op locatie bevinden,
in de cloud, of een combinatie van beide. We kunnen Ignition zelfs helemaal naar de rand van het netwerk brengen.

ignition-web-based-Server-Centric

Algemene Ignition Architecturen

Ignition Standard Architectuur

De meest voorkomende architectuur van Ignition bestaat uit één enkele on-premise Ignition-server die is aangesloten op een SQL-database, PLC’s en clients.

Ignition Scale-Out Architectuur

De scale-out architectuur verbindt verschillende Ignition Gateways met elkaar om een gedecentraliseerd systeem te vormen.

Ignition Hub & Spoke Architectuur

In de Hub-and-spoke-architectuur zijn meerdere lokale en externe locaties met elkaar verbonden door een centrale Ignition Gateway.

Ignition IIoT Architectuur

Met de Ignition IIoT architectuur kunnen we een veilige MQTT Message-Oriented Middleware (MOM) -infrastructuur in de cloud opzetten, op een privé on-premise netwerk of een hybride van beide.

Onbeperkte Schaalbaarheid

Naast dat het wordt gebruikt voor kleinere, centraal beheerde single-server-architecturen, kan Ignition elegant worden geschaald voor het gebruik in grotere gedistribueerde architecturen, waar één Controller Gateway wordt gebruikt om meerdere Agent Gateways te beheren,

of in scale-out-architecturen waarbij de werklast wordt verdeeld over meerdere gateways.

Directe Installaties en Updates

Ignition kan binnen slechts 3 minuten al op een server geïnstalleerd zijn. Het maakt gebruik van Java Web-Start-technologie om onmiddellijk een onbeperkt aantal clients te starten op ieder type apparaat dat uitgerust is met een webbrowser – desktops, panels of zelfs mobiel.

Updates in Ignition werken als magie: maak gewoon wijzigingen op de server en push ze naar iedereen, direct, zonder downtime te creëren of het systeem offline te zetten.

Deel Data via het Gateway Netwerk

Met het Ignition platform kunnen we meerdere Ignition Gateways met elkaar verbinden om een veilig, hoog presterend Gateway-netwerk te vormen. Door gebruik te maken van de krachtige gedistribueerde Services-functie van het netwerk, kunnen we ook data delen tussen Gateways, waaronder de mogelijkheid om te browsen, realtime-waarden te verkrijgen en volledige lees- / schrijf- en bewerkingsmogelijkheden op tags van een andere Gateway.

We hebben ook de bevoegdheid om alle alarmen van het Gateway-netwerk op een centrale gateway te verzenden, ontvangen en bevestigen; evenals de mogelijkheid om historische data op te vragen en op te slaan op een andere gateway in het netwerk.

Overal Ignition

Ignition wordt geleverd met onbeperkt verbindingen en gebruikt dezelfde codebasis voor het uitvoeren van grote cloudservers, kleine apparaten zoals Raspberry Pi of edge-of-network veldapparaten, zodat we al uw data en apparaten op één platform met elkaar kunnen verbinden.

Met onbeperkt verbindingen kunnen we al uw industriële apparaten, databases en bedrijfsgegevens met elkaar verbinden, zodat we operationele intelligentie in uw hele onderneming vanuit één centrale locatie kunnen aansturen.

Geïnstalleerd In 3 Minuten

Download Ignition en probeer het vandaag nog uit
Binnen 3 minuten bent u al bezig. Onbeperkt Gebruik, Geen Verplichtingen!

download-gratis

Bedrijven die al op Ignition rekenen

scada-referenties-ignition

Ignition Platform | Onbeperkte Licenties | Modules | Architecturen | Licentie kopen? | Online demo | Download Ignition | Waarom Ignition & ATA?