Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

14-09-2017

AT-Automation is momenteel nog een klein ambitieus bedrijf gelegen in het pittoreske Nederweert. We liggen dicht bij Duitsland, hierdoor komt het waarschijnlijk dat we graag “Duitse kwaliteit” willen leveren, het beste of niets. Deze kwaliteit leveren we dan met onze Zuidelijke vriendelijkheid, wat onze service extra klantgericht maakt.

Iedereen die bij ons werkt hoort bij de “familie” en op deze manier gaan we ook met elkaar om. Door elkaar te helpen en een ongedwongen maar toch gedisciplineerde werkomgeving te creëren, willen wij een grote internationale speler worden op het gebied van industriële automatisering. We hebben de eerste stappen al gezet maar zijn ons er van bewust dat dit pas het begin is.

Wij willen groot worden door ons te houden aan onze principes en gouden regels. Dit is deel van onze identiteit. Nu een klein “familie”bedrijf, straks een groot “familie”bedrijf. Dit willen we bereiken door ons te focussen op loyaliteit, risico’s, durf, respect, samenwerken, service, innovatie, vrijheid, plezier en door open-minded te zijn.

Deze focuspunten zijn in onze ogen DE ingrediënten om de top te bereiken. Zo willen wij straks een toonaangevend internationaal bedrijf zijn dat zijn “familie” heeft uitgebreid over meerdere landen. Waar iedereen van zijn baan houdt, met plezier werkt, een goede privé en werk balans heeft en een bijdrage wilt leveren om deze wereldwijde dekking te realiseren en om onze “familie” uit te breiden.

at automation nederweert

 

Visie AT-Automaiton

 

Bij AT-Automation Oplossingen Op Maat, Bel Ons Vandaag  |.   +31(0)495 622 554  |   info@at-automation.nl