Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Nadenken over industriële automatisering 

 

 

Wij begeleiden uw industriele automatisering door op de eerste plaats goed te luisteren naar uw ideale situatie.

Samen ontwerpen we uw toekomstige (productie) proces.

 

 

 

Moeilijk kunnen concurreren met bedrijven in lage lonen landen ?

Hoe kun je het  proces optimaliseren, zodat je de kosten reduceren en de kwaliteit kunt verbeteren?

 

Onze experts werken met de nieuwste software/technologieën waardoor ze u uitdagen en helpen om de reis met uw organisatie succesvol af te leggen. We maken samen heldere en concrete afspraken en werken volgens een duidelijk tijdspad, op deze manier leveren wij industriële automatiseringsoplossingen die het voor u mogelijk maken om efficiëntie en productkwaliteit te verhogen.

 

 

 

 

Volg Jouw Passie

 

AT-Automation is ontstaan uit passie voor het vak. Dit is nog steeds merkbaar binnen onze organisatie.

 

Bij At-Automation werken mensen met passie voor hun vak en denken in mogelijkheden en oplossingen. Wij geloven dat je het verschil kunt maken door een werkomgeving te creeeren waarin mensen zich veilig voelen om excelleren.

 

 

 

 

Volg Jouw PassieWat heeft de klant nodig

 

Het is onze passie

AT-Automation is ontstaan door passie voor het vak. Deze leidraad is nog steeds merkbaar binnen onze organisatie. Wij letten er nadrukkelijk op bij het aannemen van nieuwe mensen dat zij willen programmeren en niet dat ze het moeten.

Hierdoor krijgen wij mensen die denken in mogelijkheden en oplossingen in plaats van problemen. Degene die hier profijt van hebben zijn niet alleen wij als organisatie. Ook onze klanten profiteren hiervan. Zo creëren wij een win-win-win situatie. Iets mooiers kunnen wij ons niet bedenken.

 

 

 

 

Efficiëntie (Met het oogpunt  om medewerkers  te ontlasten, meer winst & minder kosten)

Medewerkers

Van hard werken zijn wij echt niet vies. Alleen denken wij dat je meer verschil kunt maken door efficiënt te werken. Jouw personeel kan hun benen wel onder hun kont uitlopen, alleen als dit de productie niet bevordert heeft niemand er wat aan.

Vaak is het ook zo dat dit de gemoedstoestand van jouw medewerkers negatief beïnvloed. Ze zijn hierdoor vaker ziek en minder productief dan dat jij zou willen. Daarom zetten wij in op efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers productiever worden op een aangename manier.

 

 

 

 

Machines

Net zoals bij mensen kun je een machine zo hard mogelijk laten lopen. Alleen moet jij jezelf dan de vraag stellen: is dit wel het beste voor mijn machine? Een machine heeft namelijk een bepaalde levensduur. Om deze optimaal te benutten moet je de machine goed afstellen en onderhouden.

Als jij dan jouw machine altijd maar zo hard als mogelijk laat draaien is de kans groot dat je vaker onderhoudt nodig hebt, wat weer resulteert in extra kosten. Wat ook kan gebeuren is dat jij de machine compleet kapot maakt, omdat je altijd maar het maximale vraagt van de machine. Dit zijn al helemaal hoge kosten.

Voor ons is daarom een goede machine optimalisatie niet alleen meer producten produceren, maar om er ook voor te zorgen dat de machine constant blijft. Niet zo hard mogelijk laten draaien, maar zo optimaal mogelijk.

Deze twee elementen zorgen er uiteindelijk voor dat jouw medewerkers en machines productiever zullen zijn. Het effect hiervan is, in de meeste gevallen, dat jij als organisatie minder kosten en meer winst zal maken.

 

 

 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (milieu vriendelijk)

Wij zijn er ons van bewust dat de industrie een grote vervuiler van de aarde is. Wij willen juist om deze reden ons steentje bijdragen om de productieprocessen milieuvriendelijker te maken. Veel organisaties zijn zich niet bewust van de hoeveelheid onnodige afval die zij creëren.

Dit vinden wij een zonde. Het is dan ook voor ons een focuspunt om de klant ervan bewust te maken dat zij te veel afval produceren, wat tevens direct hun kosten/winst beïnvloed.

Binnen onze organisatie attenderen wij bijvoorbeeld onze medewerkers erop dat we niet zomaar moeten printen en hebben we in onze e-mail handtekening “Think before you print” gezet. Het zijn misschien kleine dingen. Maar wij zijn ervan overtuigd  dat het ‘ripple’ effect zijn werk zal doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpen aan de groei van een organisatie

Wij beschouwen onze klanten als goede vrienden van onze organisatie. En goede vrienden gunnen elkaar het beste. In voor- en tegenspoed. Zo denken wij proactief mee met onze klanten waar eventueel ruimte ligt voor verbetering.

Dit helpt niet alleen onze klant natuurlijk, maar ook ons als bedrijf. Zo kunnen wij met zijn alle groeien tot de grote bedrijven van morgen.

 

 

 

Bij AT-Automation Krijg jij Optimalisaties Op Maat, Bel Ons Vandaag  |.   +31(0)495 622 554 |   info@at-automation.nl