Alles wat je nodig hebt voor één betaalbare prijs

Maak kennis met het ongelimiteerde licentiemodel van Ignition

Ben je het zat dat softwarebedrijven telkens weer kosten in rekening brengen wanneer je een client of tag wilt toevoegen aan jouw industriële applicatie? Of zoek je een goedkoper alternatief? Dan kunnen wij jou helpen!

Met Ignition kan…

» Iedereen in jouw team toegang krijgen tot belangrijke gegevens en analyses door een ongelimiteerd aantal gebruikers. 
» Je eenvoudig verbinding maken met vrijwel alle PLC’s, databases, apparaten en bedrijfssystemen.
» Je ongelimiteerd tags maken waarmee je gegevens kan volgen en analyseren van o.a. apparaten en OPC-servers. Alle gegevens die jij nodig hebt zijn altijd binnen handbereik!
» Jouw hele team tegelijkertijd projecten ontwikkelen en werken in de Ignition Designer. 
» De applicatie meegroeien met jouw bedrijf, wanneer jij wilt!

Stijn Roothans

Over Ignition

Als Technisch Accountmanager bij AT-Automation heb ik kennis gemaakt met veel verschillende automatiseringssoftware bij de meest uiteenlopende bedrijven. Ik zelf ben al jaren fan van Ignition. Waarom? Het is een makkelijk platform om op te starten dat gewoon werkt. Het is echt een plezier om te ontwikkelen en de applicaties zijn onwijs stabiel. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat de prijs zo veel lager is dan die van andere grote industriële automatiseringssoftware. 

Minpunten heb ik zo even niet om eerlijk te zijn. Ignition is zeker niet perfect, maar het is wat mij betreft wel het beste wat er op dit moment is in de markt!

Stijn Roothans

Nooit meer te veel betalen!

Ignition is modulair opgebouwd, zo betaal je alleen voor de functies die jij nodig hebt. De software wordt verkocht per server, waardoor je niet meer bij hoeft te betalen voor het toevoegen van extra tags, gebruikers, apparaten, verbindingen etc.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Download de prijslijst en maak kennis met het ongelimiteerde licentiemodel van Ignition!

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?