Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Onze Missie:

Om bedrijven te voorzien van een proces dat zo soepel loopt als een Zwitsers uurwerk. Dit op een betaalbare en maatschappelijk verantwoorde manier.

West-Europa heeft wat kwaliteit betreft hoogwaardige producten, maar het kan moeilijk concurreren met de lage lonen landen. Procesoptimalisatie maakt het mogelijk voor bedrijven om te concurreren met deze landen en hun product weer op eigen bodem te laten produceren.

 

AT-Automation BV

Is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Analyseren, optimaliseren, ontwerp, implementatie in het operationeel proces; automatisering is maatwerk. Van kleinschalige oplossingen tot aan totaaloplossingen zijn wij het juiste aanspreekpunt voor jou.

AT-Automation BV: 

Ruim 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen
Klantgericht, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid en Vakkundigheid
Professionele integratie van ontwerp tot operationeel proces

 

 “Wij adviseren dan ook vaak om klein te beginnen, uitbreiden kan op elk gewenst moment. Dat is de kracht van ONS en van het Ignition by Inductive Automation® software platform“ 

Ard Triepels, directeur AT-Automation BV.

 

 

Ignition Certified Premier Integrator

AT-Automation BV is Ignition Certified Premier Integrator. Dit betekent dat wij over een meer dan ruime mate van kennis en ervaring beschikken van Ignition SCADA & MES by Inductive Automation® software. Ignition software kan oneindig veel functionaliteiten integreren, zodat elk gewenst proces binnen jouw bedrijf gevisualiseerd kan worden.

scada professional

 

 

Bij AT-Automation Oplossingen Op Maat, Bel Ons Vandaag  |.   +31(0)495 622 554  |   info@at-automation.nl