Kickstart jouw carrière

Met een uitdagende stage in de techniek

Als je bereid bent om een heleboel te leren tijdens je stage, dan ben je bij AT-Automation aan het juiste adres. Ga dagelijks op pas met onze helden en leer alle kneepjes van het vak. Door jouw krachten te ontwikkelen, ontpop je je in een mum van tijd tot een ware held van de toekomst!

Ook als stagiair ben je een volwaardig lid van het team. Je wordt gewaardeerd en krijgt de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Je werkt samen met onze helden mee aan échte klantprojecten. Die koffie, die kunnen we namelijk prima zelf halen.

Dit is waarom je bij ons stage wil lopen

  • We kijken waar jouw wensen & ambities liggen en gaan gedurende jouw stage aan de slag om jezelf op dat vlak verder te ontwikkelen.
  • Als stagiair ben je een volwaardig lid van het team. Je krijgt hierbij de nodige verantwoordelijkheden en werkt mee aan échte klantprojecten. Aan het einde van jouw stage ben je klaargestoomd voor een baan in de techniek.
  • We gooien je dus misschien een klein beetje in het diepe, maar daar leer je ten slotte wel het meeste van. Maar wees niet bang, er staat altijd iemand klaar om je te helpen.
  • We waarderen de toevoeging van stagiaires aan ons team. Daarom staat er een mooie stagevergoeding tegenover.

“AT-Automation is een zeer open bedrijf die prioriteit stelt aan de ontwikkeling en vitaliteit van de werknemers. Het team is vriendelijk en ondersteunt elkaar waar dat nodig is.” – Jael Peeters, oud-stagiair

Wij leiden vakmensen op

Als erkend leerbedrijf mogen stagiaires komen werken bij AT-Automation. Yes, daarmee kunnen we een maatschappelijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling, vakmanschap en toekomst van studenten. Want wij vinden het belangrijk om jonge mensen op te leiden voor het vak.

  • Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek.
  • De student krijgt een praktijkopleider toegewezen die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer te leiden en te coachen.
  • We zijn bereid om samen te werken met de school en SBB en verstrekken daartoe de benodigde informatie.
  • Wij gaan akkoord met vermelding van onze bedrijfsgegevens op stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur jouw CV naar ons op via de mail en vraag naar de mogelijkheden m.b.t. jouw studie. We nodigen je vervolgens graag uit voor een kennismaking waarin we jouw wensen en ambities uitvoerig kunnen bespreken. 

 

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?