Robots

Maximaliseer de productie-efficiëntie met onze complete, geavanceerde robotservices

Turn-key oplossingen

Verken onze uitgebreide robotoplossingen die de kern vormen van geautomatiseerde processen, variërend van het zorgvuldig water geven van planten tot het nauwkeurig plaatsen van dopjes op flesjes.

Met onze turn-key oplossingen nemen we het hele traject, van A tot Z, uit handen. Ontdek hoe onze robuuste robotiseringsservices de productiviteit kunnen verhogen en de operationele efficiëntie kunnen verbeteren.

Onze allesomvattende oplossingen omvatten:

  • In- en verkoop van nieuwe robots
  • Deskundige programmering
  • Snelle reparaties
  • Betrouwbare service en onderhoud
  • Integratie van mechanische componenten, zoals transportbanden en veiligheidshekken

Voordelen van het inzetten van robots

Verbeterde productiviteit

Robots werken sneller dan mensen, wat resulteert in een hogere productiesnelheid (en daarmee ook een hogere output).

Z

Consistente kwaliteit

Robots leveren nauwkeurigheid zonder variabiliteit, wat bij menselijke arbeid regelmatig voorkomt, waardoor de productkwaliteit constant blijft.

Voordelen van het inzetten van robots

Veiligheid

Robots nemen gevaarlijke, zware of repetitieve taken over, waardoor de veiligheid voor het personeel op de werkvloer wordt vergroot.

Kostenbesparing

Robots verminderen operationele kosten door efficiënter te werken, minder afval te produceren en grondstoffen beter te benutten.

Flexibiliteit

Met moderne robotcellen schakel je snel tussen taken of producten zonder eerst ingrijpende aanpassingen aan het systeem te moeten doen.

Schaalbaarheid

Robots kunnen worden toegevoegd of verwijderd afhankelijk van de productiebehoeften, waardoor de capaciteit flexibel is.

Data-analyse & optimalisatie

Robots genereren waardevolle productiedata, waarmee inefficiënties kunnen worden geïdentificeerd en processen geoptimaliseerd.

Alleen gebruik van A-merken

We werken uitsluitend met de toonaangevende merken ABB en FANUC, die bewezen technologieën leveren voor industrieën waarin we opereren. Bij AT-Automation hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met FANUC. Aan de andere kant is ABB vooral prominent aanwezig in de automotive sector, waarin we veel werkzaam zijn.

Turn-key oplossingen

Van concept tot realisatie, wij begeleiden het volledige proces. Onze masters staan aan je zijde, van de initiële planning tot na de oplevering van een operationele robotcel.

Topkwaliteit merken

We maken gebruik van toonaangevende robotmerken zoals ABB en FANUC, waardoor we hoogwaardige en veelzijdige oplossingen kunnen bieden die voldoen aan diverse industriestandaarden.

Flexibel en maatwerk

Als erkende Premium Ignition Integrator behoren we tot de top 3 van Europa. Dit houdt in dat we uitblinken in het implementeren van Ignition, wat garant staat voor hoogwaardige oplossingen en service.

Waarom robots van AT-Automation?

Duidelijke documentatie

Bij elke robotcel leveren we uitgebreide documentatie die gemakkelijk toegankelijk is. Jij hebt altijd de volledige controle en eigendom over je product.

Langdurige ondersteuning

Onze betrokkenheid houdt niet op na de installatie. Van programmering tot onderhoud en optimalisatie, we blijven beschikbaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je robotcel optimaal blijft presteren.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?