Besturingstechniek

Maatwerk oplossingen om beter, sneller en betrouwbaarder te produceren dan de concurrentie

De kracht van maatwerk 

Ontdek de kracht van maatwerk in hardware engineering, panelenbouw, installatiewerkzaamheden, PLC software engineering en turn-key projecten. Onze masters zijn toegewijd aan het verbeteren, versnellen en betrouwbaarder maken van ieder productieproces.

Ontdek hoe zij ook jouw productieproces naar ongekende hoogten kunnen brengen.

Groei met AT-Automation

Van hardware tot software, installatie tot implementatie – wij hebben alle bouwstenen in huis voor een alles-in-één oplossing.

Hardware Engineering (Eplan)

Nauwkeurige en efficiënte elektrische tekeningen van industriële installaties, getekend in Eplan software.

Lees meer

Panelenbouw

Veilige en betrouwbare besturingspanelen op maat, zowel standaardpanelen als complexe systemen.

Lees meer

Groei met AT-Automation

Van hardware tot software, installatie tot implementatie – wij hebben alle bouwstenen in huis voor een alles-in-één oplossing.

Installatiewerk

Een vlekkeloze implementatie van elektrische systemen, met focus op snelheid en kostenefficiëntie.

Lees meer

Software Engineering (PLC)

Optimaliseer processen en verhoog de productiviteit met op maat gemaakte besturingssoftware.

Lees meer

Turn-key projecten

Met onze uitgebreide ervaring en multidisciplinaire aanpak kunnen we complete turn-key oplossingen bieden voor industriële automatiseringsprojecten. Vanaf het allereerste concept tot aan de succesvolle oplevering, nemen wij het volledige projectbeheer op ons. Laat je medewerkers zich concentreren op de kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een naadloze en succesvolle implementatie.

“Het vakmanschap van het team van AT-Automation is werkelijk indrukwekkend. Elke keer zijn we zeer tevreden met het resultaat van onze projecten op vlak van besturingstechniek.”

Luc Creemers, Auria Solutions

“Bij AT-Automation worden besturingstechniek projecten efficiënt en professioneel uitgevoerd, zonder tijd te verspillen tussen opdracht en uitvoering.”

Tom Desutter, Ebema

“Een geweldige oplossing, flexibiliteit en een betrouwbare partner.”

Rogier Heeren, Jan de Rijk Logistics

CASE

Voorkomen is beter dan genezen

Jan de Rijk Logistics was op de hoogte van de aanzienlijke risico’s van verouderde PLC-hardware en de potentiële stilstand van essentiële systemen. Ze kozen voor AT-Automation vanwege hun behoefte aan een totaaloplossing voor zowel hardware als software.

Na een zorgvuldig vooronderzoek werd in slechts één weekend het volledige systeem gemoderniseerd, zonder verstoring van de bedrijfsoperatie. Dankzij deze aanpak ervaart Jan de Rijk Logistics nu een soepel functionerend systeem.

Lees meer

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?