Software Engineering (PLC)

Optimaliseer processen en verhoog de productiviteit met op maat gemaakte besturingssoftware

Nieuw en bestaand

Onze masters leveren hoogwaardige dienstverlening voor zowel nieuwe als bestaande installaties. Vaak is het niet nodig om de hele PLC te vervangen; herprogrammering of aanpassing van het bestaande PLC-programma volstaat vaak. Bijvoorbeeld bij een optimalisatie van de cyclustijd.

Onze masters hebben ruime ervaring met diverse merken in de industriële automatisering. We werken nauw samen met klanten om functionele ontwerpen om te zetten in technische ontwerpen.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we nodige aanpassingen maken, zelfs als het oorspronkelijke PLC-programma niet door AT-Automation is ontwikkeld.

CASE

PLC ombouw bij Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics was op de hoogte van de aanzienlijke risico’s van verouderde PLC-hardware en de potentiële stilstand van essentiële systemen. Ze kozen voor AT-Automation vanwege hun behoefte aan een totaaloplossing voor zowel hardware als software.

Na een zorgvuldig vooronderzoek werd in slechts één weekend de volledige systeem gemoderniseerd, zonder verstoring van de bedrijfsoperatie. Dankzij deze aanpak ervaart Jan de Rijk Logistics nu een soepel functionerend systeem.

Lees meer

Eenvoudige programmering

Na voltooiing van onze diensten beschik je over een geavanceerd en up-to-date besturingssysteem. Onze software blinkt niet allen uit in technische kwaliteit, maar is ook logisch gestructureerd en goed gedocumenteerd. Dit waarborgt de efficiëntie van de installaties en biedt de mogelijkheid om eventuele storingen snel en eenvoudig op te lossen.

Wat ons onderscheidt, is onze benaderbare programmeerstijl. Zelfs voor diegenen die niet dagelijks bezig zijn met PLC-programmering, is onze software begrijpelijk. Hierdoor kunnen gebruikers zonder uitgebreide technische kennis ook moeiteloos problemen identificeren en oplossen.

Van alle PLC-programma’s die ik ben tegengekomen is die van AT-Automation veruit het meest overzichtelijk.

Tom Desutter, Ebema

Onze PLC-diensten

In ons ontwerp staan niet alleen verbeterpunten voor de huidige hardware, maar we stellen ook een gedetailleerde lijst samen van alle benodigde componenten voor het nieuwe ontwerp. Dit ontwerp vormt de solide basis voor de uiteindelijke Eplan-tekeningen en de fysieke besturingskast.

PLC programmering

Onze masters kunnen gegevens extraheren uit verschillende PLC’s en converteren naar Siemens PLC’s met behulp van SIMATIC STEP7 (Tia Portal).

HMI/SCADA software

Onze masters ontwikkelen visualisaties voor bedieningspanelen, zoals Siemens TP1900, en desktops. Dit kan met zowel SIMATIC WinCC als Ignition HMI/SCADA.

MES software

Onze masters maken visualisaties in Sepasoft MES, een krachtige toolset voor monitoring, controle en rapportage. Volg en beheer je productieprocessen nauwkeurig.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Luister naar Master your Growth de podcast

Ben je klaar om je productieproces naar een hoger niveau te tillen? Luister dan naar dé podcast over het verkrijgen van inzicht in je productieproces! 

Luister nu op Spotify 🎧

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen!

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?