Panelenbouw

Veilige en betrouwbare besturingspanelen op maat, zowel standaardpanelen als complexe systemen

Besturingspanelen op maat

Elk project is uniek en wordt daarom met uiterste zorg en precisie behandeld in onze werkplaats in Weert. Onze masters luisteren nauwkeurig naar de wensen en eisen, om ervoor te zorgen dat de besturingspanelen perfect aansluiten op de behoeften. Met een focus op optimale prestaties en veiligheid leveren we maatwerkoplossingen die de norm overstijgen.

We beheren het gehele proces:

  • Besturingspanelen
  • Schakel- en verdeelinrichtingen
  • Kabelassemblage
  • Serieproductie
  • Maatwerk projecten

Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we voor hoogwaardige oplossingen die de productie naar nieuwe hoogten tillen.

Volgens de nieuwste richtlijnen

Geen zorgen over bestaande besturingskasten die verouderd zijn of niet meer aan de actuele normen voldoen. Onze masters upgraden en optimaliseren bestaande kasten, zodat ze opnieuw topprestaties kunnen leveren.

De besturingspanelen voldoen aan de hoogste normen in de branche (zoals NEN61439), met nette en overzichtelijk gecodeerde kabelassemblages voor een optimale werking en veiligheid.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Luister naar Master your Growth de podcast

Ben je klaar om je productieproces naar een hoger niveau te tillen? Luister dan naar dé podcast over het verkrijgen van inzicht in je productieproces! 

Luister nu op Spotify 🎧

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen!

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?