Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Missie AT-Automation:

Om bedrijven te voorzien van een proces dat zo soepel loopt als een Zwitsers uurwerk. Dit op een betaalbare en maatschappelijk verantwoorde manier.

West-Europa heeft wat kwaliteit betreft hoogwaardige producten, maar het kan moeilijk concurreren met de lage lonen landen. Procesoptimalisatie maakt het mogelijk voor bedrijven om te concurreren met deze landen en hun product weer op eigen bodem te laten produceren.

AT-Automation BV

Is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Analyseren, optimaliseren, ontwerp, implementatie in het operationeel proces; automatisering is maatwerk. Van kleinschalige oplossingen tot aan totaaloplossingen zijn wij het juiste aanspreekpunt voor jou.

In het kort: 

 Ruim 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen
 Klantgericht, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid en Vakkundigheid
 Professionele integratie van ontwerp tot operationeel proces

 

 “Wij adviseren dan ook vaak om klein te beginnen, uitbreiden kan op elk gewenst moment. Dat is de kracht van ONS en van het Ignition software platform“ 

Ard Triepels, directeur AT-Automation BV.

 

Ignition Certified Premier Integrator

AT-Automation BV is Ignition Certified Premier Integrator. Dit betekent dat wij over een meer dan ruime mate van kennis en ervaring beschikken van Ignition SCADA & MES software. Ignition software kan oneindig veel functionaliteiten integreren, zodat elk gewenst proces binnen jouw bedrijf gevisualiseerd kan worden.

 

Het verhaal achter AT-Automation

Even terug in de tijd...

 

Wat wij doen:

Advies en Procesoptimalisatie

Wij maken analyses van jouw huidige productieproces of software toepassing en adviseren over procesoptimalisatie, zodat kwaliteit en efficiëntie gewaarborgd blijven. Je krijgt van ons altijd advies op maat vanuit onze praktijkervaring.

Uitgaande van de behoefte en vraagstelling van de klant zijn onze adviseurs continu bezig met de nieuwste technologieën op het gebied van procesautomatisering.

“Klanten zijn verbaasd hoeveel mogelijk is. In een gesprek met klanten gaan wij uitgebreid in op de vraag ‘Wat wil je bereiken’? Zodoende kunnen wij met onze kennis en het Ignition software platform laten zien, hoe we dit gaan realiseren.  Alles is mogelijk!”   – Ard Triepels

 

Engineering

Onze afdeling engineering is verantwoordelijk voor het industrieel ontwerp. Om het ontwerp te realiseren moeten zij eerst de benodigde functionaliteiten vaststellen. Deze worden vervolgens in samenwerking met de opdrachtgever in kaart gebracht en vastgelegd in een functioneel ontwerp.

 

In het ontwerp gaan wij uit van de meest innovatieve technologieën die wij implementeren in het ontwerp. Nadat dit is gebeurd wordt het ontwerp opgenomen in de software. Wanneer de software is ontwikkeld wordt deze uitgebreid getest. Na een succesvol verloop hiervan kan de software in bedrijf gesteld en opgeleverd worden.

 

Machines en besturingen

“Wij zorgen voor een professionele integratie van ontwerp tot operationeel proces.”

Van waterstraal snijden in de automobiele industrie tot aan het bedrukken van Brand bier kratjes – met besturingen van AT- Automation automatiseer je op een zeer betrouwbare en economische wijzeWij bieden je een omvangrijk productenprogramma met PLC’S aan. Voor elk project bieden wij een productenprogramma aan met de meest innovatieve besturingsoplossingen.

“Het hoeft absoluut niet kostbaar of gecompliceerd te zijn!”

Wij verzorgen compleet nieuwe projecten waarbij wij het ontwerp, panelen bouw, programmering en installatie bij jou op locatie verzorgen. Ook kun je bij ons terecht voor het reviseren van machine besturingen.

 

Besturingen

Middels koppelingen tussen PLC en robotbesturing verzorgen wij de programmering en koppeling. Dit doen wij zodat er vanuit de PLC rechtstreeks besturingsopdrachten gegeven kunnen worden aan de robot (Vanuit de PLC worden dan de posities berekend). Op deze manier wordt het voor jou eenvoudiger gemaakt om robots te integreren in verpakkingslijnen of andere systeemprocessen.

Tevens is er dan minder specifieke robotkennis nodig voor jouw programmering; de intelligentie wordt namelijk op PLC-niveau gebracht. Een ander belangrijk voordeel hiervan is dat de volledige bediening van de robot via de HMI van de PLC kan lopen, waardoor het voor operators veel eenvoudiger wordt om de robot te bedienen.

 

Support

Nadat alles is geïmplementeerd laten onze adviseurs zien hoe het nieuwe proces zal leiden tot verbeterde besluitvorming en een aanzienlijke kostenbesparing. Kortom, AT Automation heeft dé oplossing om jouw productieproces te visualiseren, integreren en optimaliseren. Van ontwerp tot operationeel proces.

 

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

steluwvraag

Of bel ons op: +31(0)495 622 554

 

AT-Automation 
Magnesiumstraat 25 C12
6031RV Nederweert
IBAN NL38RABO0110.4884.82
BTW NL8185.09.089 B01
KvK 12060910