Wij zijn AT-Automation

Jóúw industriële automatiseringspartner

Geef jouw processen een boost

Met onze jonge blink, een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid blijven wij volop in ontwikkeling om je te helpen het maximale uit jouw productieprocessen te halen. Als productiebedrijf wil je uitblinken voor jouw klanten door beter, sneller en betrouwbaarder te zijn dan de concurrentie. Daarvoor heb je een machinepark nodig dat optimaal presteert, zonder storingen en al helemaal zonder downtime. Laten wij jou, als dé kennispartner op het gebied van industriële automatisering, daar nou net mee kunnen helpen. 

Besturingstechniek

Of het nu gaat om een geheel nieuwe besturingskast, het vervangen van een PLC, het maken van nieuwe elektrische tekeningen, het doorvoeren van wijzigingen in een bestaande PLC of het visualiseren van de verzamelde data op een HMI-scherm, wij zorgen dat jouw machine weer als nieuw functioneert.

Lees verder »

Ignition SCADA/MES

Werk jij nog veel met Excel of papier en krijg jij hierdoor niet de juiste inzichten? Laat zowel mensen, machines als systemen efficiënt met elkaar samenwerken met Ignition. Maak kennis met het ongelimiteerde platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en Edge. Ignition lost alle grote pijnpunten van traditionele systemen op.

Lees verder »

Ignition Training

Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander de ins en outs van Ignition. Neem deel aan de Apprentice waar je kennis maakt met Ignition of ga voor de Wizard waarin dieper wordt ingegaan op de basis functies. Volg de Magician waarin je tips & tricks krijgt om zo effectief mogelijk te programmeren.

Lees verder »

Jaren ervaring

Afgeronde projecten

Gemiddelde klantbeoordeling

Blije klanten

Alles draait om vertrouwen

Transparant

Wij zijn duidelijk en transparant over onze afspraken en komen deze altijd na.

Resultaat

We dragen het resultaat over aan onze klant. Het is belangrijk dat de klant bij ons terug wíl komen en niet omdat het moet.

Uitdaging

We zien het als onze uitdaging om onze inzet voor 100% te rechtvaardigen. Dát verdient onze klant.

Samen

Alles wat we doen, doen we samen en in overleg met de klant.

Timing

We doen ons uiterste best de afgesproken deadline te halen.

Klanten die ons vertrouwen

Door de heldere communicatie met het team van AT-Automation zijn we in staat een overwogen keuze te maken voor een duurzaam en flexibel productieproces. Dit, samen met de intensieve kennisoverdracht geeft ons de mogelijkheid om straks zelf aan de slag te gaan met gewenste verbeteringen en uitbreidingen.

Joris Markenstein

Toray Advanced Composites

Wanneer je samen met een Integrator als AT-Automation de basis legt met goed ingerichte applicaties en goed ontworpen wireframes is een uitbreiding of aanpassing op de machinelijn vrij gemakkelijk zelf uit te voeren.

Jeroen Smits

EKK Eagle Simrax

Zeer weinig tijd tussen opdracht en uitvoering en toch perfect uitgevoerd zonder opstartproblemen. Telkens een goede en correcte samenwerking, scherpe prijzen en een oplossing naar wens of zelfs beter.

Tom Desutter

Ebema

Deze partner voldoet volledig aan onze verwachtingen. Onze ambitie om al onze lijnen te laten updaten door een externe partner bleek kostentechnisch onrealistisch. Door het meedenken en advies van AT-Automation en het gemak van Ignition hebben we oplossingen gevonden waardoor we veel zelf kunnen doen. Hierdoor kunnen we op eigen tempo en kostenbesparend al onze productielijnen upgraden naar een modern SCADA systeem.

Jaap de Cloe

Fujifilm

Het AT-team

AT-Automation bestaat uit een team van jonge, enthousiaste en gedreven medewerkers met ieder zijn of haar eigen specialiteit. De één is een kei in PLC programmeren, de ander is een echte Ignition Magician. En weer een ander heeft een scherp oog voor detail om de mooiste en meest gebruiksvriendelijke applicaties te ontwerpen. Samen zorgen we voor een passende oplossing en een feilloze uitvoering. Eén team, één organisatie voor al jouw vraagstukken omtrent industriële automatisering en procesoptimalisaties.

Maak kennis met het team »

Trotse hoofdsponsor van BAL

Wij zijn trotse hoofdsponsor van het damesteam van Basketbal Academie Limburg (BAL) en ondersteunen ze met de groei van de dames topsport.

“We doen de projecten samen mét onze klanten en zien onze klanten als collega’s. We gaan er van uit dat je samen altijd tot de beste oplossing komt om verder te groeien. Vanuit die filosofie zijn we ook het partnerschap met BAL aangegaan. Daarnaast is het ontwikkelen van talent zowel binnen de topsport als binnen het bedrijfsleven erg belangrijk.”
Ard Triepels, Algemeen Directeur van AT-Automation. 

Lees meer over deze sponsoring »

Wij zijn ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Met trots zijn wij ook ISO gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement (9001) en informatiebeveiliging (27001). De ISO 9001 certificering toont aan dat AT-Automation aan eisen van opdrachtgevers of toezichthouders voldoet en verhogen we de betrouwbaarheid van onze diensten. Door het behalen van het ISO 27001 certificaat kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden dat we belang hechten aan privacy en zorgvuldig met persoonlijke gegevens omgaan.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?