Wij zijn AT-Automation

Masters in industriële automatisering

Welkom!

Welkom bij AT-Automation, waar we groei niet alleen als een doel beschouwen, maar als een levensstijl. Bij AT-Automation streven we ernaar om meesters te worden in groei, zowel als individuen als in samenwerking met onze gewaardeerde klanten en partners. Onze toewijding aan eerlijkheid, respect, kwaliteit, groei en commitment vormt het fundament van wie we zijn en wat we bereiken. Ontdek hieronder meer over ons verhaal en de waarden die ons leiden.

Onze klanten

Wij zijn trots om samen te werken met enkele van de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven in de industrie.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Symbool van evolutie en groei

Het nieuwe logo is geïnspireerd op het lijnenspel van een printplaat. De rechte lijnen en afgeronde hoeken vormen een vloeiend proces van A naar T. De subtiele A in de witte ruimte is een verwijzing naar ATA uit het oude logo. Het kleurverloop van oranje naar rood symboliseert groei en vooruitgang, met een knipoog naar Ignition in het oranje en een verwijzing naar passie en strijdlust in het rood. Met deze nieuwe visuele identiteit zijn we klaar voor de toekomst.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Lokale betrokkenheid

Bij AT-Automation geloven we sterk in het belang van lokale betrokkenheid in de gemeenschap. Daarom zijn we trots om onze steun te kunnen bieden aan verschillende lokale initiatieven en verenigingen in Weert.

Als hoofdsponsor van de dames van Basketbal Academie Limburg dragen we bij aan de ontwikkeling van talent en sportiviteit in onze stad. Bovendien zijn we vereerd om naamsponsor te zijn van de AT-Automation Stadstriathlon Weert, een evenement dat sport, gezondheid en gemeenschap samenbrengt. Daarnaast ondersteunen we regelmatig andere lokale verenigingen, waaronder carnavalsverenigingen, Antje de Musical en Lockdown Weert.

Door onze lokale betrokkenheid streven we ernaar om niet alleen te groeien als bedrijf, maar ook om onze gemeenschap te versterken, in lijn met onze pay-off: Master your growth.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Onze masters

Maak kennis met onze masters en leer meer over de gezichten achter onze successen! Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en passie mee en samen vormen we een hecht team dat streeft naar perfectie. Neem een kijkje op onze teampagina om meer te weten te komen over de mensen bij AT-Automation die het verschil maken.

Maak kennis met onze masters

Master your career growth

Wil je deel uitmaken van ons groeiende team en bijdragen aan de innovatieve wereld van automatisering? Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van AT-Automation.

Wist je dat?
AT-Automation is erkend als leerbedrijf. Het delen van kennis en het begeleiden van toekomstige jonge professionals in hun groei en ontwikkeling in de wereld van industriële automatisering is onze passie.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?