Ignition Premier (Gold) Integrator since 14-06-2017

Missie AT-Automation:

Om jou te voorzien van een proces dat zo soepel loopt als een Zwitsers uurwerk. Dit op een betaalbare en maatschappelijk verantwoorde manier.

West-Europa heeft wat kwaliteit betreft hoogwaardige producten, maar het kan moeilijk concurreren met de lage lonen landen. Procesoptimalisatie maakt het mogelijk voor jou om te concurreren met deze landen en jouw product weer op eigen bodem te laten produceren.

 

 

 

“Wij adviseren dan ook vaak om klein te beginnen, uitbreiden kan op elk gewenst moment. Dat is de kracht van ONS en van het Ignition software platform“ 

Ard Triepels, directeur AT-Automation BV.

 

AT-Automation BV

Is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Analyseren, optimaliseren, ontwerp, implementatie in het operationeel proces; automatisering is maatwerk. Van kleinschalige oplossingen tot aan totaaloplossingen zijn wij het juiste aanspreekpunt voor jou.

In het kort: 

 16 jaar gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren
 Klantgericht, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid en Vakkundigheid
 Professionele integratie van ontwerp tot operationeel proces

 

 

Ignition Certified Premier Integrator

AT-Automation BV is Ignition Certified Premier Integrator. Dit betekent dat wij over een meer dan ruime mate van kennis en ervaring beschikken van het Ignition software platformIgnition software kan oneindig veel functionaliteiten integreren, zodat elk gewenst proces binnen jouw bedrijf gevisualiseerd kan worden.