energie besparen is nu belangrijker dan ooit!

Ga efficiënter om met het energieverbruik van jouw productielijn

Al geruime tijd zijn de hoge gas- en elektriciteitsprijzen voor vele mensen hét onderwerp van gesprek. Als woningbezitter is het natuurlijk erg vervelend voor je portemonnee, maar als eigenaar van één of meerdere bedrijven gaat het vaak om gigantische bedragen. Laat staan voor energie-intensieve productiebedrijven waar vele machines continu moeten draaien…

In 2022 zijn de energiekosten met gemiddeld 230 procent gestegen ten opzichte van het begin van het jaar. De prijzen staan onder druk en bedrijven schalen noodgedwongen hun productie af om de kosten enigszins te drukken.

Energie besparen is nu dus belangrijker dan ooit. Daarom is het van cruciaal belang om je energieverbruik te monitoren. Schakel apparatuur uit wanneer deze niet gebruikt wordt, pas het stroomverbruik van bepaalde apparaten aan of laat alarmen afgaan wanneer het energieverbruik bepaalde drempels overschrijdt.

Wellicht heb je deze tip al ooit eerder gehoord, maar hoe pak je dat nou eigenlijk aan als productiebedrijf? Wat zijn de mogelijkheden en, niet geheel onbelangrijk, wat levert het op? We leggen het je allemaal uit in dit whitepaper!

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?