Besturingstechniek

Wil jij z.s.m. jouw machine optimaliseren zodat hij beter, sneller & betrouwbaarder presteert tegen een betaalbaar tarief?

100% gratis & vrijblijvend

Als productiebedrijf wil je uitblinken voor je klant. Je wil beter, sneller en betrouwbaarder zijn dan je concurrenten. Dat vraagt om een machinepark dat optimaal presteert. Altijd, zonder storingen en al helemaal zonder downtime. Daar kunnen wij je bij helpen met onderstaande oplossingen op het gebied van besturingstechniek.

Machine Revisie

Om jouw machine weer als nieuw te laten draaien updaten we alles wat daarvoor nodig is, bijvoorbeeld een nieuwe PLC of een geheel nieuwe besturingskast. De besturing wordt eenvoudig en overzichtelijk, maar bovenal efficiënt en veilig. Na onze revisie heb je de prestaties en betrouwbaarheid van een gloednieuwe machine, zonder dat je die hoeft aan te schaffen. Zo kan je tegen een minimale investering zo optimaal mogelijk produceren.

Besturingskast bouwen

De besturingskast zal in zijn geheel worden vervangen als hij niet meer voldoet aan de huidige eisen, gebruik maakt van ouderwetse drukknoppen of in geval van regelmatige storing. Het kan zo zijn dat de PLC verouderd is, maar de machine nog jaren mee kan. Indien je de PLC niet vervangt, raakt de betrouwbaarheid van de machine in het geding. De PLC wordt vervangen op basis van gegevens van de oude PLC en (nieuwe) wensen van de klant.

 

EPLAN

AT-Automation maakt voorafgaand aan de opdracht nieuwe elektrische tekeningen, waarin de nieuwe werking van de besturingskast en/of PLC wordt weergegeven. Indien er gedurende de opdracht iets wijzigt, veranderen we deze aanpassing uiteraard in de elektrische schakelkast schema’s / tekeningen.

f

PLC Programmeren

Buiten het vervangen van PLC’s, kan AT-Automation ook aanpassingen voor jou programmeren in een bestaande PLC, zodat de werking van de PLC wordt geoptimaliseerd. In de meeste projecten gebruikt AT-Automation Siemens software: TIA Portal, Step 7 en S7 Classic.

Siemens HMI

Siemens WinCC Flexible is een SCADA/HMI  en is te gebruiken op operatorpanels, micropanels en Panel-PC’s. WinCC visualiseert productiestromen, bedrijfsprocessen, machines en systemen. Onze engineers maken wijzigingen in bestaande schermen of ontwikkelen nieuwe schermen met WinCC.

100% gratis & vrijblijvend