Een positief resultaat voor onze klant

Waar anderen automatiseren, halen wij meetbaar resultaat, door te automatiseren

Werkt uw machinebesturing niet meer zoals die zou moeten werken?

Overweegt U om uw huidige machinebesturing te laten modificeren of te reviseren? Dan helpen wij u graag!

Waarom werken onze klanten met ons

Meer Dan 20 Jaar Gespecialiseerd

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen. Analyseren, optimaliseren, ontwerp, implementatie in het operationeel proces; automatisering is maatwerk. Van kleinschalige oplossingen tot aan totaaloplossingen zijn wij het juiste aanspreekpunt voor jou.

Betrouwbaar & Vakkundig

Als onze ervaren PLC programmeurs iets programmeren mag je er vanuit gaan dat het getest is en werkt. Wij letten er nadrukkelijk op dat alles wat wij doen voldoet aan de eisen van de klant. Ook letten wij extra op de veiligheid.

Klantgerichte Flexibiliteit

Bij AT-Automation staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Zo begrijpen wij dat tijdens het uitvoeren van een opdracht onverwachte situaties kunnen ontstaan, hier houden wij dan ook rekening mee. Een goede nazorg van een project kan je ook bij ons verwachten.

Efficiënt en Veilig

Heeft u een machinebesturing in uw machinepark of plant die aan een revisie toe is, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Samen bekijken we dan wat er aangepast moet worden, wat hier de kosten van worden en binnen welk tijdsbestek we dit voor u kunnen doen. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Behalve bij het uitvoeren van een machinebesturing revisie kunt u bij calamiteiten of tijdens productie stops ook op ons rekenen. Wij zorgen dat uw probleem wordt opgelost en uw machine weer in bedrijf kan worden genomen.

Een positief resultaat voor onze klant is de drijvende kracht voor alles wat we doen en hoe we dat doen. Dat is onze uitdaging. We zijn pas tevreden als het resultaat onze inzet 100% rechtvaardigt. Dat verdient onze klant.

Stilvallen van de productie is geen optie

Wat zijn o.a. werkzaamheden die AT-Automation uit kan voeren:

 • Vervangen PLC systeem
 • Vervangen van de besturingskast
 • Software volledig opnieuw ontwikkelen (zonder bezit van de oude software)
 • E-paneel aanpassen met nieuwe componenten
 • Bekabeling vervangen
 • Oude elektrische tekeningen omzetten naar digitaal formaat (E-plan)
 • Eventueel extra functionaliteiten aan de machine toevoegen
 • De machine koppelen aan onze Ignition software. Hierdoor kan er bijvoorbeeld real-time informatie worden getoond op elk device (telefoon, ipad, laptop, enz.)
 • Alarm notification implementeren zodat downtime van de machine geminimaliseerd worden
 • Service verlenen aan uw machine besturing
 • Onderhoud van de machine besturingen

“Autoneum staat als toeleverancier van de automobielfabrikanten zoals Volvo, Ford , Toyota en Citroën onder constante leverdruk. Stilstanden bij onze eindklanten zijn onbespreekbaar. Om deze reden vragen wij het maximale van onze toeleveranciers.

AT-Automation maakt al jaren deel uit van onze vaste groep toeleveranciers waarop wij kunnen vertrouwen. Of het nu gaat om het leveren van storingstechniekers die ons ondersteunen in het onderhoud of het optimaliseren van de productieprocessen om een hogere machine beschikbaarheid te verwezenlijken, het reduceren van cyclustijden of het met een strakke planning (met minimale stilstandtijden) upgraden van verouderde besturingen, de mensen van AT-Automation weten wat belangrijk is voor ons en voor onze klanten. Je kunt merken dat ze uit de automotive komen”

Autoneum Belgium NVMurat Avci

Ignition Certified Premier Integrator

AT-Automation BV is Ignition Certified Premier Integrator. Dit betekent dat wij over een meer dan ruime mate van kennis en ervaring beschikken van het Ignition software platformIgnition software kan oneindig veel functionaliteiten integreren, zodat elk gewenst proces binnen jouw bedrijf gevisualiseerd kan worden.

Certificaten

Vandaag nog een afspraak plannen?

Stop met onnodig omzet missen en start met besparen. Onze demo (op locatie) zal u overtuigen dat Ignition de software is voor uw bedrijf.

Waarom AT-Automation:

 • Certified Premier Integrator Ignition
 • Eenvoudig data kan analyseren in real-time
 • Elk gewenst proces binnen jouw bedrijf gevisualiseerd
 • Kennis en ervaring met Ignition
 • Samen uw organisatie efficiënter en productiever maken