Besturingstechniek

Optimaliseer je machine met onze betaalbare oplossingen en presteer beter, sneller en betrouwbaarder

100% gratis & vrijblijvend

Jaren ervaring

Afgeronde projecten

Gemiddelde klantbeoordeling

Blije klanten

Geef jouw machine een boost!

Als productiebedrijf wil je uitblinken voor je klant. Je wil beter, sneller en betrouwbaarder zijn dan je concurrenten. Dat vraagt om een machinepark dat optimaal presteert. Altijd, zonder storingen en al helemaal zonder downtime. Daar kunnen wij je bij helpen met onderstaande oplossingen op het gebied van besturingstechniek.

 • Revisie Machinebesturing
 • Besturingskast bouwen
 • Siemens HMI
 • Elektrische schema’s
 • PLC programmeren
 • Ondersteuning

Revisie Machinebesturing

Om jouw machine weer als nieuw te laten draaien, updaten we de hele besturing (bijvoorbeeld een nieuwe PLC of een geheel nieuwe besturingskast). De besturing wordt eenvoudig en overzichtelijk, maar bovenal efficiënt en veilig. Na onze revisie heb je de prestaties en betrouwbaarheid van een gloednieuwe machine, zonder dat je die hoeft aan te schaffen. Zo kan je tegen een minimale investering zo optimaal mogelijk produceren.

Lees meer »

Besturingskast bouwen

De besturingskast zal in zijn geheel worden vervangen als hij niet meer voldoet aan de huidige eisen, gebruik maakt van ouderwetse drukknoppen of in geval van regelmatige storing. Het kan zo zijn dat de PLC verouderd is, maar de machine nog jaren mee kan. Indien je de PLC niet vervangt, raakt de betrouwbaarheid van de machine in het geding. De PLC wordt vervangen op basis van gegevens van de oude PLC en (nieuwe) wensen van de klant.

Lees meer »

Siemens HMI

Met Simatic WinCC programmeren wij Human Machine Interfaces voor operatorpanels, micropanels en Panel-PC’s. WinCC visualiseert productiestromen, bedrijfsprocessen, machines en systemen. Onze engineers voeren wijzigingen door in bestaande HMI-toepassingen of ontwikkelen geheel nieuwe toepassingen met WinCC. Door gebruik te maken van TIA-portal kunnen we programmeren in alle WinCC versies. 

Lees meer »

Elektrische schema's

AT-Automation maakt voorafgaand aan de opdracht nieuwe elektrische tekeningen. Hierin wordt de werking van de besturingskast en/of PLC weergegeven. Als er gedurende de opdracht iets wijzigt, veranderen we deze aanpassing uiteraard in de elektrische schema’s.

Lees meer »

PLC Programmeren

Buiten het vervangen van PLC’s, kan AT-Automation ook aanpassingen voor jou programmeren in een bestaande PLC, zodat de werking van de PLC wordt geoptimaliseerd. In de meeste projecten gebruikt AT-Automation Siemens software: TIA Portal en Step 7 Classic.

Lees meer »

Ondersteuning

Is het extra druk of is de afdeling onderbezet? Wij bieden ondersteuning wanneer er tijdelijk behoefte is aan engineers of monteurs. Advies nodig over wat de beste oplossing is voor jouw probleem? Wij zoeken dit graag tot op de bodem voor je uit middels een uitgebreid adviesrapport.

Lees meer »

“Telkens een goede en correcte samenwerking , scherpe prijzen en een oplossing naar wens of zelfs beter.”  

Tom Desutter, Ebema

AT-Automation…

 • houdt van snel schakelen.
 • heeft veel ervaring in diverse branches.
 • heeft gekwalificeerde medewerkers.
 • geeft na oplevering altijd de gehele documentatie vrij.
 • werkt met een fixed price én deadline.
 • biedt van A tot Z oplossingen.

100% gratis & vrijblijvend