Eén krachtig platform dat al jouw industriële automatiseringsbehoeften vervult. Dat is Ignition. Met Ignition ben je klaar om de uitdagingen van de moderne industrie aan te gaan en jouw bedrijf naar ongekende hoogten te brengen.

Dit baanbrekende platform biedt een complete suite van tools en functies, waaronder SCADA, HMI, MES en nog veel meer. Met Ignition kun je jouw productieprocessen optimaliseren, efficiëntie verhogen en kosten besparen. Het maakt niet uit of je een kleine fabriek runt of een groot industrieel complex beheert, Ignition past zich aan jouw specifieke behoeften aan en groeit mee met jouw bedrijf.

On-premise, aan de rand van het netwerk of in de cloud

Met Ignition heb je de flexibiliteit om te kiezen waar je het wilt gebruiken – on-premise, aan de rand van jouw netwerk of in de cloud. Het platform is ontworpen om overal toegankelijk te zijn, waardoor je altijd de controle hebt over jouw industriële processen, ongeacht je locatie.

IGNITION

On-premise

Dit is de standaardversie van Ignition met een uitgebreid scala aan drivers en tools waarmee je verbinding kunt maken met verschillende apparaten en applicaties kunt ontwikkelen voor SCADA, HMI, MES en meer. Het draait lokaal op je eigen infrastructuur.

IGNITION EDGE

Aan de rand van het netwerk

Deze versie van Ignition is geoptimaliseerd voor gebruik op embedded apparaten aan de rand van jouw netwerk. Het biedt edge computing en gegevensverzameling vanaf externe locaties, waardoor je snel en efficiënt gegevens kunt verwerken.

IGNITION CLOUD EDITION

In de cloud

Deze versie van Ignition maakt gebruik van de kracht van grote cloudplatforms, zoals AWS en Azure. Hiermee kun je profiteren van extra services en flexibiliteit die de cloud biedt, terwijl je nog steeds toegang hebt tot de functionaliteiten van Ignition.

Onbeperkt koppelen, creëren en toepassen!

Ignition maakt digitale transformatie betaalbaar voor jouw industriële activiteiten. Het stelt je in staat om je bedrijf te moderniseren en te profiteren van de nieuwste technologieën, zonder dat het een grote financiële last met zich meebrengt. Met een serverlicentie kun je al je apparaten verbinden en meer gegevens verzamelen. Je kunt zoveel tags aanmaken als je wilt en zoveel gebruikers toevoegen als nodig is. Bovendien kun je applicaties op maat ontwerpen die toegankelijk zijn via het web op bijna elk industrieel of mobiel apparaat. Dit alles voor een vaste prijs, zonder extra kosten. Met Ignition zijn er geen grenzen voor wat je kunt bereiken!

Koppelen

Met Ignition heb je één centrale hub om alle apparatuur op de fabrieksvloer en in het veld te verbinden en te beheren. Bekijk jouw hele systeem vanaf één plaats en lees en schrijf gegevens vanaf elke PLC en SQL-database. Ignition integreert naadloos met zowel productie- als IT-systemen. Het maakt niet uit welk merk, model of platform, het praat met de apparatuur op de fabrieksvloer net zo natuurlijk als het praat met SQL-databases, naadloos de kloof overbruggend tussen productie en IT.

Creëer

Met Ignition kunnen we elke industriële toepassing creëren, ongeacht de branche waarin je actief bent, voor desktops, industriële displays en mobiele schermen.

  • Attero zet Ignition in voor efficiënt data management van de stortplaatsen.
  • Nelissen Steenfabrieken gebruikt Ignition om meer inzicht te krijgen in hun productiestilstanden.
  • AB Mauri creëert met Ignition efficiëntie en gemak in de bakkerijsector.

Toepassen

Met Ignition kun je belangrijke realtime gegevens beschikbaar maken voor iedereen, overal en op elk formaat scherm. Ignition is toegankelijk op elk apparaat met een webbrowser. Bekijk en beheer jouw systeem direct vanaf de app op jouw telefoon of maak krachtige schermen voor industriële displays.

“Ons oorspronkelijke idee begint steeds meer vorm te krijgen dankzij de hulp van AT-Automation. Ze hebben ons cruciale inzichten gegeven in ons productieproces, wat ons in staat stelt efficiënter te werken zonder grote aanpassingen aan onze machines. Hun dataleveringen waren essentieel voor onze digitale transformatie en groei.”

Tine Vandekerckhove, Agristo

Alles is mogelijk met deze krachtige modules

Ignition is een universeel industrieel applicatieplatform dat onbeperkt uitbreidbaar is door de toevoeging van volledig geïntegreerde softwaremodules. Alle modules zijn hot-pluggable zodat ze kunnen worden geïnstalleerd, verwijderd en geüpgraded zonder enige invloed op uw activiteiten, en ze werken allemaal naadloos samen.

Alles is mogelijk met deze krachtige Ignition-modules

Ignition is een universeel industrieel applicatieplatform dat onbeperkt uitbreidbaar is door de toevoeging van volledig geïntegreerde softwaremodules. Alle modules zijn hot-pluggable zodat ze kunnen worden geïnstalleerd, verwijderd en geüpgraded zonder enige invloed op uw activiteiten, en ze werken allemaal naadloos samen.

SCADA/HMI-modules

Ignition Vision module

Vision
Maak eenvoudig interactieve en informatieve schermen voor fabrieksvloer- en desktopschermen. Geef informatie op een visueel aantrekkelijke manier weer met grafieken, diagrammen, trends, HMI-schermen en meer.
Volledige productgegevens

Ignition Perspective Module

Perspective
Bouw gemakkelijk visueel aantrekkelijke industriële applicaties die tevens geschikt zijn voor mobiele apparaten. Met HTML5 maak je schermen die zich automatisch aanpassen aan elk formaat scherm.
Volledige productgegevens

Ignition SQL Bridge module

SQL Bridge
Overbrug de kloof tussen OPC-gegevens en SQL-databases. Het biedt een efficiënte manier om gegevens te loggen, opgeslagen procedures aan te roepen en bidirectioneel gegevens te synchroniseren.
Volledige productgegevens

Ignition Tag Historian module

Tag Historian
Verander een SQL-database in een krachtige time-series tag historian. Sla historische gegevens van tags op en analyseer deze data.
Volledige productgegevens

Ignition Reporting module

Reporting
Maak gemakkelijk dynamische PDF-rapporten met een perfecte lay-out. De rapporten kunnen worden gegenereerd op basis van gegevens uit de databases.
Volledige productgegevens

Ignition Alarm Notification module

Alarm Notification
Configureer de logica voor het afleveren van alarmmeldingen. Beheer alarmmeldingen voor groepen gebruikers en verzend meldingen meldingen via e-mail.
Volledige productgegevens

Ignition Enterprise Administration (EAM) module

Enterprise Administration
De Enterprise Administration Module (EAM) biedt een veilige en intuïtieve manier om meerdere Ignition-installaties vanaf één locatie te beheren. Dit vereenvoudigt het beheer van grote systemen.
Volledige productgegevens

Ignition OPC UA module

OPC UA
Implementeer een OPC UA-server en -client die compatibel is met verschillende platforms. Het maakt communicatie mogelijk tussen verschillende systemen en apparaten.
Volledige productgegevens

Ignition Drivers for OPC UA

Drivers
Maak verbinding met verschillende apparaten en systemen op de fabrieksvloer, waaronder: Modbus, UDP & TCP, BACnet, Allen-Bradley, Siemens, DNP3, Omron, IEC 61850 en Mitsubishi.
Volledige productgegevens

IIoT-modules

Ignition MQTT Engine module

MQTT Engine
Communiceer veilig met apparaten aan de rand van het netwerk via een MQTT-server. Het creëert een gestroomlijnde pijplijn voor al je IIoT-gegevens, waardoor de gegevensdoorvoer en efficiëntie worden verhoogd.
Volledige productgegevens

Ignition MQTT Distributor module

MQTT Distributor
Voegt een MQTT-server toe aan het Ignition-platform, waarmee MQTT-clients veilig verbinding kunnen maken, gegevens kunnen publiceren en zich kunnen abonneren op gegevens.
Volledige productgegevens

Ignition MQTT Transmission module

MQTT Transmission
Publiceer gegevens vanaf de rand van het netwerk door Ignition-tagwijzigingen als MQTT-berichten naar een MQTT-server te verzenden.
Volledige productgegevens

Ignition AWS Cloud Injector module

AWS Injector
Stelt gebruikers in staat om taggegevens van het Ignition-platform te selecteren en naar de Amazon Web Services cloud-infrastructuur te sturen voor analyse.
Volledige productgegevens

Ignition MQTT Engine module

AWS Engine for SiteWise
Koppel met de AWS IoT SiteWise-service om automatisch assets te ontdekken en tags te maken, waardoor een verbeterde HTML5 mobiele visualisatieoplossing wordt geboden.

Ignition Azure Cloud Injector module

Azure Injector
Stelt gebruikers in staat om taggegevens van het Ignition-platform te selecteren en deze via de Azure IoT Hub naar de Microsoft Azure cloud-infrastructuur te sturen.
Volledige productgegevens

Ignition MQTT Recorder module

MQTT Recorder
Ontvangt recordobjecten via MQTT/Sparkplug en genereert en vult automatisch database-tabellen met records terwijl ze worden ontvangen.
Volledige productgegevens

Ignition Opto 22 groov Epic SNAP PAC module

Opto22 groov EPIC SNAP PAC
Deze driver maakt verbinding met de volgende Opto22-producten: SNAP-PAC-R1, SNAP-PAC-R2, SNAP-PAC-S1, SNAP-PAC-S2, SOFTPAC, GRV-EPIC-PR1.
Volledige productgegevens

Ignition EFM ABB Totalflow module

EFM ABB Totalflow
Maak verbinding met de volgende apparaten: G2 Late, G3, G4 Early, G4 Late en G5-series flow computers. EFM ondersteunt realtime, alarm-, historische en gebeurtenisgegevens.
Volledige productgegevens

Ignition Google Cloud Injector module

Google Cloud Injector
Stelt gebruikers in staat om taggegevens van het Ignition-platform te selecteren en naar de Google Cloud Platform-infrastuur te sturen voor analyse.
Volledige productgegevens

Ignition EFM Emerson ROC module

EFM Emerson ROC
Maak verbinding met de volgende apparaten: Emerson ROC 107, 300 & 800 series flow computers. De EFM-driver ondersteunt realtime, alarm-, historische en gebeurtenisgegevens.
Volledige productgegevens

MES-modules

Ignition OEE Downtime module

OEE Downtime
Combineert zowel OEE-berekeningen als downtime-tracking om operations managers een robuust softwarepakket te bieden dat de efficiëntie meet en inzicht geeft in hoe de OEE kan worden verbeterd.
Volledige productgegevens

Ignition Batch Procedure module

Batch Procedure
Voegt batchverwerking, continue verwerking en algemene procedurebesturing toe aan het Ignition-platform, gebaseerd op de ISA-88-standaard.

Ignition Track & Trace module

Track & Trace
Deze papierloze, volledig geïntegreerde oplossing biedt productiebeheer en traceerbaarheid van grondstoffen tot het eindproduct.
Volledige productgegevens

Ignition SPC Module

SPC
Verminder of elimineer het te laat verzamelen van monsters, onnauwkeurige monstergegevens en andere problemen die leiden tot kwaliteitsproblemen en analyseer jouw SPC-gegevens in realtime.
Volledige productgegevens

Ignition Recipe & Changeover module

Settings & Changeover
Bouw, beheer en bewaak recepten deskundig en verander machine-, proces- of systeemrecepten snel en nauwkeurig.
Volledige productgegevens

Ignition Document Management module

Document Management
Beheer op een veilige en eenvoudige manier productie gerelateerde documenten die van cruciaal belang zijn voor veiligheid, kwaliteit en algehele productie-efficiëntie.
Volledige productgegevens

Ignition Business Connector module

Business Connector
Maak naadloze integratie mogelijk tussen jouw bedrijfssystemen en jouw Ignition-gestuurde productievloer.
Volledige productgegevens

Ignition Interface for SAP ERP module

Interface for SAP ERP
Breid de Business Connector module uit met een SAP-interface, waardoor native connectiviteit mogelijk is tussen Ignition en ‘s werelds meest populaire ERP-systemen.
Volledige productgegevens

Ignition Web Services module

Web Services
Maak verbinding met web-services-ondersteunde systemen, zoals ERP, waardoor een naadloze integratie en gegevensuitwisseling tussen verschillende softwaretoepassingen mogelijk wordt gemaakt.
Volledige productgegevens

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?