Power up your career

Heb jij ook een passie voor techniek? Deel die passie bij AT-Automation!

Jouw mogelijkheden bij AT-Automation

Vacatures

Wij zoeken continu mensen die dagelijks de held willen uithangen voor onze klanten in de maakindustrie in zowel Nederlands als Belgisch Limburg (en af en toe ook elders in Europa).

Kom stage lopen

Ga dagelijks op pad met onze helden en leer alle kneepjes van het vak. En wanneer je je hebt ontpopt tot een ware held (én er is een wederzijdse match) is de kans groot dat je een baan aangeboden krijgt.

Als ZZP'er aan de slag

Een held werkt zelden alleen. Werk samen met onze helden aan de tofste projecten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over werk en hebben wij weer wat extra krachten in ons team.

Jong, enthousiast, gedreven en volop in ontwikkeling!

AT-Automation helpt productiebedrijven in Nederland en België met industriële automatiseringsoplossingen en procesoptimalisaties. Het is onze missie om hun productieprocessen zo eenvoudig en inzichtelijk mogelijk te maken. Bij alles wat we doen focussen we ons daarom op de uitdagingen van onze klanten en geloven we in de eenvoud van onze oplossingen, de samenwerking met onze leveranciers en de kracht van onze mensen. Samen gaan we aan de slag voor het beste resultaat.

“Zelfontwikkeling speelt al mijn hele leven een grote rol. Dat blijkt uit mijn grote interesse voor verschillende technieken, maar ook het aan durven gaan van uitdagingen. Ik geloof namelijk dat mensen tot meer in staat zijn dan ze zelf denken en ik vind het dan ook leuk om mijn medewerkers te helpen bij hun individuele ontwikkeling. Afspraken nakomen is belangrijk en fouten maken is niet erg zolang je er maar van leert, maar heb vooral heel veel plezier hebben in het werk dat je doet!”

Ard Triepels, Algemeen Directeur

Word onderdeel van ons team en…

📅 Heb standaard 20 vakantiedagen + 15 ATV-dagen per jaar.

🎁 Krijg een extra vrije dag op je verjaardag.

🍺 Ga mee met de gezelligste teamuitjes en teambuildingactiviteiten, regelmatig met aanhang.

🎓 Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

💰 Krijg je overuren vergoed.

Onze kernwaarden

Verantwoordelijkheid

We zijn stuk voor stuk een belangrijke schakel in het geheel. We nemen ons werk serieus en zetten ons in voor het optimale resultaat door zelfstandig en flexibel te handelen.

Respect

We hebben respect voor onze collega’s en klanten en gedragen ons gelijkwaardig ondanks dat iedereen toch net een beetje anders is.

Samenwerken

Alleen door samen te werken met onze collega’s, klanten en partners kunnen we elke uitdaging aan.

Ontwikkeling

We ontwikkelen AT-Automation met talent dat ontwikkeld wil worden en door te investeren in nieuwe technologieën. We hebben de vrijheid om fouten te maken zolang we er maar van leren.

Loyaliteit

We zijn loyaal aan de strategie van AT-Automation. Ook zijn we loyaal aan onze klanten en leveranciers welke wederzijds respect tonen.

Plezier

We hebben plezier in het werk door onze passie en enthousiasme voor de oplossing. Door regelmatig leuke dingen te doen buiten het werk beleven we veel plezier met elkaar.

Kom jij ons team versterken? Bekijk alle openstaande vacatures

Industriële automatisering is onze sport. We zijn gedreven om het beste uit onszelf en het team te halen om zo klanten voor ons te winnen. Herken je jezelf hierin? Dan ben je bij AT-Automation aan het juiste adres. Samen spelen wij topsport!

Indien jouw functie er niet tussen staat kun je gerust een mailtje sturen naar personeel@at-automation.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wie weet ben jij wel dé topper die wij zoeken!

Teamleider Besturingstechniek

Mechanical Engineer

Junior Software Engineer SCADA/MES

Medior Software Engineer SCADA/MES

Senior Software Engineer SCADA/MES

Junior PLC Software Engineer

Medior PLC Software Engineer

Senior PLC Software Engineer

Junior Service- & Onderhoudsmonteur

Medior Service- & Onderhoudsmonteur

Senior Service- & Onderhoudsmonteur

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?