Werken bij AT-Automation

Industriële automatisering is onze (top)SPORT, kom je in ons team?

Wij zijn AT-Automation; jong, enthousiast, gedreven en volop in ontwikkeling!

Productiebedrijven willen uitblinken voor hun klanten. Ze willen beter, sneller en betrouwbaarder zijn dan hun concurrenten. Daarvoor hebben ze een machinepark nodig dat optimaal presteert. Altijd, zonder storingen en al helemaal zonder downtime. Dat is waar jij (samen met het AT-team) bij kunt helpen. We bieden we storings- en onderhoudsmonteurs aan, zijn actief in de besturingstechniekbranche en ontwikkelen HMI, SCADA en MES applicaties voor onze klanten.

AT-Automation helpt productiebedrijven in Nederland en België met industriële automatiseringsoplossingen en procesoptimalisaties. Onze klanten geven ons wederzijds respect en wij geven 100% vertrouwen. We houden onze oren en ogen open voor talent in de markt en zoeken daarbij naar kandidaten die als persoon bij onze organisatie passen.

Samen

Samen gaan we elke uitdaging aan, want alleen samen behalen we het optimale resultaat.

Plezier

Plezier in het werk, maar ook zeker buiten het werk om tijdens leuke personeelsactiviteiten. 

Ontwikkeling

We ontwikkelen talent dat ontwikkeld wil worden. 

Respect

We respecteren elkaar, ondanks dat we allemaal net een beetje anders zijn.

Toewijding

We zijn intrinsiek gemotiveerd om elke dag een stap verder te komen.

Kom jij ons team versterken? Bekijk alle openstaande vacatures

Industriële automatisering is onze sport. We zijn gedreven om het beste uit onszelf en het team te halen om zo klanten voor ons te winnen. Herken je jezelf hierin? Dan ben je bij AT-Automation aan het juiste adres. Samen spelen wij topsport!

Sales Engineer Besturingstechniek

Als sales engineer besturingstechniek ben je o.a. verantwoordelijk voor het ondersteunen van sales bij bedrijfsbezoeken, het aandragen, uitwerken en calculeren van technische oplossingen, het ondersteunen van de operatie d.m.v. het uitvoeren van vooronderzoeken en het verzorgen van trainingen en demo’s.

Bekijk deze vacature »​

Service- & Onderhoudsmonteur

Als service- & onderhoudsmonteur ben je o.a. verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan en het opsporen en verhelpen van storingen van machines, productielijnen en technische installaties. in de (maak)industrie op mechanisch en elektrotechnisch vlak.

Bekijk deze vacature »

Staat jouw functie er niet tussen? Stuur mij middels een open sollicitatie jouw CV (eventueel met motivatie) naar bart.mans@at-automation.nl, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wie weet ben jij wel dé topper die wij zoeken!

Bart Mans

Technisch Manager, AT-Automation

Wordt onderdeel van ons team en…

  • Krijg een extra vrije dag op je verjaardag.
  • Ga regelmatig mee op gezellige personeelsuitjes.
  • Krijg vrijheid en verantwoordelijkheid. Én omdat vrijheid zo belangrijk voor ons is gaan we jaarlijks met het gehele team naar een bevrijdingsfestival in Nederland.
  • Krijg ruimte voor individuele ontwikkeling.
  • Krijg uitstekende primaire voorwaarden op basis van je kennis en ervaring.
  • Je hebt standaard 20 vrije dagen per jaar én daarbovenop bouw je 2,5 uur ADV per week op. Dat komt uit op wel 7 weken vrij per jaar!