Kasten- & Panelenbouw

Complete maatwerk besturingskasten en -panelen voor de industrie

Op maat gemaakt

Elk project is uniek. Onze masters bouwen klantspecifieke besturingskasten in onze werkplaats in Weert. Er wordt zorgvuldig geluisterd naar de wensen en technische eisen om ervoor te zorgen dat de besturingskasten hier perfect aansluiten op aansluiten. We streven voortdurend naar optimale prestaties en veiligheid.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de volgende werkzaamheden:

  • Besturingspanelen
  • Schakel- & verdeelinrichtingen
  • Kabelassemblage
  • Serieproductie
  • Unieke en maatwerk projecten

Volgens de nieuwste machinerichtlijnen

Maak je geen zorgen wanneer de bestaande besturingskasten verouderd zijn of niet meer aan de actuele normen voldoen. Onze masters hebben uitgebreide ervaring in het upgraden en optimaliseren van bestaande kasten. We zorgen ervoor dat ze weer voldoen aan de nieuwste machinerichtlijnen, zoals NEN61439, en opnieuw topprestaties kunnen leveren.

Bij AT-Automation staat kwaliteit en veiligheid centraal. Onze besturingskasten voldoen aan de hoogste normen in de branche, met de nadruk op nette en overzichtelijk gecodeerde kabelassemblages voor een perfecte werking.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?